Ovo je najljepši set šalica za kavu koji smo vidjeli na društvenim mrežama

Jedna od onih stvari koje obožavamo u svom poslu je otkrivanje novih brendova, odnosno individualaca koji započinju svoje kreativne procese. Danas je to nešto lakše nego ranije, s obzirom na to da je dovoljno svoj rad objaviti na društvenim mrežama i na taj ga način graditi. Jedna od njih je i mlada kreatorica Lavinia Bonvini koja je započela brend Bluvanilia, u sklopu kojeg izrađuje najljepše šalice za kavu koje smo vidjeli!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bluvanilia

Mlada Talijanka na svojem TikTok profilu nerijetko dijeli svoje nove kreacije, a definitivno su male šalice za kavu one koje su izazvale salve oduševljenja. Radi se o jednostavnim keramičkim šalicama, a krasi ih neravno zaobljeni oblik koji ih čini posebnijima.

@bluvanilia

Ig: bluvanilia 🛁 #handmadeceramics #productdesign #tableware #fyp

♬ Birds Sound – Calming Bird Sounds

Ono što nas je osim dizajna samih šalica oduševilo kod ovog proizvoda su boje u kojima su predstavljene. Klasičnu bijelu varijantu obožavat će ljubiteljice minimalizma, dok za one koji svom domu žele unijeti nešto boje, savršeno će odgovarati šalice u boji crnog vina, kao i one u nebeskoj i eklektičnoj plavoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bluvanilia

Šalice su dostupne za kupnju na službenoj stranici brenda i definitivno se radi o preslatkom odabiru, ali i podržavanju manjih kreativaca, što uvijek volimo poticati. Dostupne su za kupnju u različitim setovima, te set od dva komada košta 46,99 eura, od četiri komada 94 eura, dok ćete za šest komada morati izdvojiti 138 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Bluvanilia

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0