Stolić koji izgleda poput skulpture viralan je na TikToku, a može se nabaviti i u Hrvatskoj!

Na društvenim mrežama, koje nam najčešće koristimo za otkrivanje novih modnih komada, nerijetko nam posluže i za otkrivanje novih komada za uređenje doma. U tome prednjače komadi high street brendova, ali i robnih kuća IKEA i JYSK koje su nam dvije omiljene destinacije kad se radi o prekrasnim komadima pristupačnijih cijena.

@sehmashome

Unboxing my new side table 🤍 #jysk #sidetable #decor #homedecor #autumndecor @JYSK

♬ Can I Call You Rose? – Thee Sacred Souls

Ranije ovog tjedna pisali smo o blagovaonskim stolicama brenda JYSK koje će obožavati ljubitelji minimalizma i svevremenskog dizajna, a ovih smo dana otkrili i jedan stolić za dnevni boravak koji se uklapa u takav stil!

@filucafriederichsen

RUN DON’T WALK 🤎✨🍂🧸 #rundontwalk #jysk #indretningsinspiration #indretning #indretningstips #home #homeinterior #homeinspiration #homeideas #interior #interiordesign #interior_and_living #details #livingroom @jyskdk 🤎

♬ Ride It – Aziza Qobilova

@interieurtipsnl

Musthaves✨ @JYSK #jysk #jyskhaul #homefinds

♬ Yasashi – CXSPER

Stolić koji smo zamijetili na TikToku definitivno je toliko popularan zbog svog luksuznog izgleda jer se doima kao da se radi o izrazito skupljem komadu. No, ono što ga odvaja od drugih komada koje viđamo u omiljenim pristupačnijim brendovima je njegov skulpturalni izgled koji će svakoj prostoriji donijeti nešto profinjeniji izgled.

Radi se o komadu manjih dimenzija koji će u dnevnoj sobi poslužiti više kao dekorativni komad. Izrađen od fiberstone materijala, odnosno vrste kamena koji čine mješavina stakloplastike i drobljenog kamena, krasi ga bež nijansa što ga čini idealnim za obožavatelje minimalizma.

Stolić je dostupan za kupnju na službenoj stranici brenda po cijeni od 64,99 eura. Radi se o komadu uz koji ćete svom domu donijeti luksuzniji i profinjeniji prizvuk, stoga preporučujemo da nabavite svoj primjerak na vrijeme!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Jysk, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0