U Lemon Marketu održano druženje na kojem su posjetitelji mogli dobiti custom graffiti art i ponijeti ga kući!

Graffiti na gradele i Jägermeister u zagrebačkom su baru Lemon Market organizirali druženje s nekim od poznatijih graffiti Meisterima našeg podneblja. Događanje je privuklo brojne poznate goste, a među uzvanicima su bili Lana Puljić, Stella Mešić, Polina Meixner, Dorijan Skoblar, Marko Bucić i drugi.

Okupljeni graffiti artisti su demonstrirati svoje, a svi su se gosti imali priliku i sami okušati u izradi grafita, naučili da za dobar street art, osim spreja, treba puno talenta i truda. Pritom su se dobro zabavili uz gosta iznenađenja, poznatog trappera Hiljsona Mandelu. Organizatori događaja, Jägermeister i Graffiti na gradele, predstavili su i co-branding merch: cool čarape i ručnike za plažu.

Maja Miletić

Druženje s Jägermeisterom i ekipom iz Graffita na gradele u Lemon Marketu potrajat će do 22. lipnja, a za dobru atmosferu će se pobrinuti DJ Indy. Graffiti artisti će svakodnevno uživo demonstrirati svoju umjetnost i za posjetitelje izrađivati grafite na platnu po njihovim željama, a posjetitelji će između ostalog imati priliku naučiti nešto više o povijesti i kulturi ove umjetničke forme.

Hiljson Mandela

“Oduševljeni smo partnerstvom s timom Graffita na Gradele. Vjerujemo da je umjetnost grafita moćan način da se izrazimo i drago nam je da sudionicima možemo pružiti priliku da to vide na djelu”, rekla je Nadine Kramarić, Senior Brand Manger. Svi koji žele dobiti na dar izvrstan graffiti artwork mogu se prijaviti online na jagermeisterbestnights.hr i svratiti u Lemon Market na druženje, a u rezerviranom terminu mogu uživati u procesu nastajanja custom canvas grafita.

“Ovo je višednevno događanje ujedno i zagrijavanje za 11. street art festival Graffiti na gradele koji promiče umjetničku formu grafita, a ove se godine održava od 26. do 30. srpnja u Bolu. To je izvrsna prilika za mlade da se okupe i dožive kulturu i uzbuđenje koje festival nudi”, izjavio je Marko Boko, organizator festivala Graffiti na gradele.

Višednevno događanje u organizaciji Jägermeistera i ekipe festivala Graffiti na gradele impresivno je iskustvo koje utjelovljuje Jägermeisterovu folozofiju i manifest – Be the Meister. Mladi talentirani ljudi koje ovo događanje okuplja, u svojim zajednicama čine razliku i tako potiču druge da i oni sami postanu Meisteri. Jer Meister je u svakom od nas, u životu, kao i u noćnom životu. Svatko od nas može unijeti inspiraciju i zabavu u noćni život, Jägermeisterov domaći teren.

Be the Meister poziv je svim ljubiteljima noći da prihvate, ohrabre, iznova osmisle i slave noćni život naručivanjem prve runde shotova, stvaranjem novog ritma ili činjenjem noćnog života ne samo mogućim nego sjajnim. Noć pokreću mnogi Meisteri, ali samo zajedno mogu stvoriti nezaboravne trenutke i najbolje noći jedni za druge.

Polina Meixner
Stella Mešić
Lana Puljić
Marko Bucić i Nadine Kramarić
Dorijan Skoblar
DJ Rea

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0