U Hrvatskoj će uskoro biti otvorena prva Apple Premium Partner trgovina!

Od ovog tjedna Zagreb postaje bogatiji za još jedno mjesto na kojemu će svi zaljubljenici u Apple proizvode moći doći do novih proizvoda. Naime, iStyle je otvorio prvu Apple Premium Partner trgovinu u Hrvatskoj, ali i Adriatic regiji, koja se nalazi u Arena Centru. Službeno otvorenje za posjetitelje je 18. ožujka, a kupcima će pružiti potpuno novo Appleovo iskustvo kupovine.

Ovaj u cjelosti inovativan koncept kupcima će ponuditi nov dizajn, sličan Appleovim maloprodajnim trgovinama. S prostranim dobro osvijetljenim interijerom, svom opremom koja dolazi izravno od Appleovih dobavljača, s talijanskim kamenim podovima, dizajnerskim okruglim stolovima iz SAD-a i namještajem iz Njemačke. Sve to označava početak nove ere za iStyle. Razinu korisničke usluge i iskustvo kupnje sličnu Appleovim trgovinama diljem svijeta osigurat će veći broj visoko obučenog prodajnog osoblja.

“Oduševljeni smo što u Hrvatskoj i Adriatic regiji predstavljamo prvi koncept trgovine Apple Premium Partner. U nastojanju pokazivanja svoje predanost hrvatskom tržištu, nedavno smo se proširili otvaranjem tri nove trgovine, čime smo povećali ukupan broj trgovina u Zemlji na šest. Ovaj najnoviji redizajn omogućuje nam ponuditi nove programe i personalizirane usluge našim cijenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u Hrvatskoj i Adriatic regiji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner trgovine uložen je ogroman napor iStylea i Appleovih timova, i neizmjerno smo ponosni na naša postignuća. Zahvaljujemo našem predanom osoblju i partnerima koji su neumorno radili kako bi našim kupcima donijeli ovo uzbudljivo novo maloprodajno iskustvo,” rekao je Valeriu Ion, generalni direktor iStyleaa za Rumunjsku, Bugarsku, i zemlje Adria regije.

Novi koncept poslovanja razlikuje se od dosadašnjeg uobičajenog pristupa Apple Premium Resellera, čija je zadaća pružiti Appleovim partnerima jedinstven dizajn i operativni okvir. U isto vrijeme, s trgovinama Apple Premium Partner, Appleov je cilj kupce još više približiti svijetu iskonskog brenda i dobivanje kvalitetnije usluge.

Kupci će imati pristup širokoj paleti Appleovih proizvoda i dodataka, a osoblje će biti spremno za pružanje stručnih savjeta i podrške. U trgovinama Apple Premium Partner izlaganje Apple proizvoda i Apple dodatne opreme još je važnije nego prije. Broj zatvorenih vitrina sveden je na minimum, tako kupci mogu bez pomoći osoblja jednostavno isprobati izložene proizvode na otvorenim površinama.

U novoj flagship trgovini iStyle će pružati stalne usluge, uključujući zamjenu zaslona iPhonea ili zamjenu baterije istog dana. Kupci će također imati na raspolaganju niz načina za plaćanje, uključujući beskamatne financijske usluge plaćanja, iStyle Comfort pakete usluga, programe zamjene i usluge kompenzacije rabljene opreme. Osim toga, trgovina će u skoroj budućnosti moći funkcionirati i bez fizičke blagajne.

U trgovini će raditi stručni zaposlenici koji su prošli ekskluzivnu obuku Apple Premium Partnera te će nuditi redovite besplatne edukacije i otvorene radionice za širu javnost. Tečajevi koji počinju u proljeće pokrivat će teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savjeti i trikovi za napredne Mac korisnike i tečaj za uređivanje videa.

Cilj nam je učiniti Appleove proizvode i usluge dostupnijima korisnicima u Hrvatskoj i Adriatic regiji. Vjerujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine samo početak i veselimo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti većem broju kupaca,” rekla je Antonela Jularić, voditeljica maloprodaje u iStyleu.

Pored pružanja vrhunskih usluga, iStyle stavlja još veći naglasak na pružanje usluga poduzetnicima te malim i srednjim tvrtkama, stoga je dio iStyle tima i djelatnik specijaliziran za korporativne korisnike s iskustvom u financiranju korporativnog hardvera.

Posebna ponuda na dan otvorenja

Povodom proslave otvaranja nove trgovine, iz brenda najavljuju da će počevši od 18. ožujka u 10 sati nuditi dosad neviđene ponude, zajedno s posebnim aktivacijama i darovima za prvih 100 kupaca. Ljubitelje Applea posebno će razveseliti činjenica da će u tijeku biti posebna promocija za MacBook Air, njihovo najpopularnije prijenosno računalo. Da ne biste propustili ovu priliku, za više informacija posjetite službenu web stranicu.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0