Tulip Studio i Materia uz chic event proslavili dolazak proljeća

“Florals for spring? Groundbreaking” – poznata je rečenica iz filma “Vrag nosi Pradu”, koju je izgovorila legendarna Meryl Street u ulozi opake urednice Mirande Priestley. Iako je ovo bio sarkastični komentar u filmu, istome nema mjesta kada bismo taj moment prenijeli u 2024. godinu i chic cvjetni event kojim su Tulip Studio i wellbeing brend Materia proslavili dolazak proljeća.

Intimni boutique event poslužio je kao najljepši uvod u novu sezonu, uz puno sunca, cvijeća i slatkih zalogaja. Kako bi se odabrani uzvanici napunili čistom, zelenom energijom, druženje je započelo matcha latte radionicom. Maja i Zrinka Blažević iz Materie ispričale su kako je matcha idealan napitak za proljetne dane, kada svom organizmu želimo pružiti dodatnu dozu antioksidansa, aminokiselina, vitamina i minerala.

“Matcha je sjajan suradnik prilikom procesa detoksikacija koju svi volimo provoditi u prvim proljetnim danima, nakon nekoliko mjeseci zime, tijekom koje se u tijelu nakuplja višak toksina. Upravo će ovaj nježni zeleni čaj u prahu naše tijelo efikasno očistiti od nepotrebnih toksina i najbolje pripremiti na sve one poletne aktivnosti na otvorenom koje nas čekaju u nadolazećim toplim tjednima”, izjavile su Maja i Zrinka.

Nakon pripreme i uživanju u matcha latte napicima, uzvanice su uz vodstvo Lane Bašić, vlasnice Tulip Studia, stvarale bukete od najljepšeg sezonskog cvijeća koje su naposljetku ponijele kući. Kraljevski delphinium, gloriosa, orhideja i neizostavni talijanski mak samo su mali dio cvjetne ponude koje su koristile u svojim kreacijama, a Lana je za svaki cvijet objašnjavala pravilnu njegu i pomagala pri izradi personaliziranih buketa.

“Mišljenja sam da svi vole cvijeće, te vjerujem da buketi unose vedrinu u svaki prostor. Razigran, skulpturalan, pun boja i različitih tekstura moj je omiljeni opis buketa koji biram za sebe, ali i klijente”, izjavila je Lana, usput kazavši kako je željela da Tulip Studio bude mjesto gdje se ljubav prema prirodi i kreativnost spajaju kako bi stvorili prekrasne cvjetne aranžmane koji osvježavaju i obogaćuju naš svakodnevni život.

Divno proljetno druženje upotpunjeno je slatkim zalogajima iz zagrebačke craft pekarne Noel Bread & Deli i Chozen x Materia matcha dražejima.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Danko Šimunović

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0