Trening od 10 minuta za ravan trbuh koji je zaludio društvene mreže

Ljeto se nezaustavljivo približava, a s njim i sezona plaža, kupaćih kostima, i, naravno, želje da naši trbušnjaci izgledaju što bolje. Za sve vas koji težite savršenoj formi u kratkom vremenu, imamo sjajnu vijest. Model, plesačica i poduzetnica, Alexis Ren, podijelila je na YouTubeu svoj ekspresni 10-minutni trening za trbušnjake koji je postao pravi hit. S više od 55 milijuna pregleda i tisućama pozitivnih komentara, jasno je zašto ovaj trening privlači pažnju.

@alexisren

Poznata po sudjelovanju u emisiji “Dancing With the Stars” 2018. godine, tijekom koje je oduševila publiku svojom izvrsnom fizičkom kondicijom, Ren je otkrila tajnu svojeg impresivnog izgleda. Njezin trening za trbušnjake ne uključuje pauze i garantira da ćete osjetiti svaki mišić već sljedećeg dana.

@fairyjadyn

It was a 2017 cutural reset #abworkout #athomeworkout #alexisren #alexisrenworkout #alexisrenabworkout #pilates

♬ original sound – 🎀 jadyn hailey 🎀

@alexisren

Trening započinje vježbama na leđima, uključujući trbušnjake, biciklističke trbušnjake i mahanje nogama, što bi samo po sebi bilo dovoljno za ozbiljan trening, ali onda slijedi preokret. Prebacite se u položaj za plank i pripremite se za dodatnih pet minuta intenzivnog rada koji će vaše trbušnjake učiniti izuzetno napetima.

@alexisren
@alexisren

Alexis Ren je svoj trening strukturirala tako da se svaka vježba izvodi po 30 sekundi, a u nastavku možete pogledati detaljniji prikaz svake vježbe.

Svi željni izazova i brzih rezultata mogu pronaći ovaj trening na YouTubeu i vidjeti zašto je Alexis Ren postala pravi fitness uzor mnogima. Izdvojite 10 minuta svaki dan i prepustite se rutini koja obećava transformaciju vaših trbušnjaka upravo na vrijeme za plažu! Ne zaboravite, kontinuitet je ključ, a uz malo truda i odlučnosti, rezultati neće izostati. Sretno!

@joyce.tok

Alexis ren ab challenge transformation! #WorkoutPlan #fyp #foryoupage #foryou #alexischallenge

♬ Moon (And It Went Like) – Kid Francescoli & Julia Minkin

@yesofcoursemynameisemily

This workout at this point isn’t even that hard it’s kinda just annoying lol might switch to daisy keech at day 15 #abworkout #alexisrenabworkout #ComeDanceWithMe #fyp

♬ Malibu – Miley Cyrus

@josipellicano

Feeling the burn #10minabs #alexisrenabworkout #abworkout #athomeworkouts

♬ Euro$tep – West

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok, Youtube

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0