Trendseterice obožavaju nakit dizajnerice Bee Bongiasce

Dua Lipa, Miley Cyrus, Katy Perry, Selena Gomez, Camila Cabello, Doja Cat, Zoë Kravitz, Olivia Rodriguez, Bella i Gigi Hadid te Julia Roberts samo su neke od slavnih dama koje se nalaze na listi obožavateljica nakita koji kreira talijanska dizajnerica Bea Bongiasca. Rođena u Milanu 1990. godine, kreatorica nakita sigurno nije sanjala da će imati ovako slavnu klijentelu, a danas njezine komade inspirirane pop kulturom, suvremenom umjetošću i dizajnom te ljubavlju prema paleti duginih boja nose mnoge žene diljem svijeta.

Brend nakita osnovala je 2013. godine, po završetku studija na Central Saint Martinsu u Londonu, a njezini komadi su prepoznatljivi na prvu – klasičan zlatan nakit u potpunosti je prekriven emajlom u jarkim bojama, materijalom koji često ne pronalazi svoje mjesto u svijetu luksuznog nakita. No, Bongiasci je pošlo za rukom baš to, da kreira luksuzan i iznimno privlačan nakit koji je istovremeno šaren i zabavan te nalikuje nakitu koji smo nosili u djetinjstvu.

Uz razigranu paletu boja tu su i neobični oblici njezinih kreacija, poput prstenja na čijim se krajevima nalazi drago kamenje u jarkim bojama.

Dizajniranju nakita pristupa kao da je riječ o mini umjetničkom djelu namijenjenom svakodnevnom nošenju, a upravo je zbog takvog koncepta kreiranja njezin nakit “eksplodirao” na svjetskoj sceni. Njezine naušnice, prstenje i  ogrlice, kao da su zaustavljeni u pokretu, a netradicionalan pristup luksuznom nakitu približio je takve komade nešto mlađoj publici.

Svaki je komad poseban, upečatljiv, ali ujedno i delikatan te se može nositi svaki dan. Prstenje “Baby Vine” definitivno pripada u bestsellere ove kreatorice, a krasi ga raznobojno poludrago kamenje poput ametista i topaza te se cijene kreću od 480 eura. Ogrlice s privjeskom inicijala, čija cijena iznosi 690 eura, također su tražene, a Bongiasca kreira i nakit ukrašen dijamantima. Njezine raznobojne kolekcije možete razgledati i kupiti putem službene stranice brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0