SVIJEĆE KOJE MIRISOM VRAĆAJU USPOMENE

Miris bakinih kolača i cimeta prve su nam asocijacije za ova godišnja doba. Ti nam mirisi bude uspomene iz najranijih dana podsjećajući nas na najmanje sitnice koje nas mogu itekako razveseliti. Osim mirisa, danas svijeće igraju i veliku ulogu u dekoru. Predivan dizajn svijeća podiže izgled i najobičnijeg stola te savršeno popunjava prazne prostore. Mirisi su poznati kao apaurini svoje vrste te igraju veliku ulogu u aroma terapiji. Baš zbog toga svijeće predstavljaju savršene poklone za nadolazeće blagdane. Jesen i zima su kao stvorene za paljenje svijeća kada se kod kuće opuštate, no najčešći problem s kojim se susrećemo jest što svijeće nakon nekog vremena izgube svoju aromu te time i svoju funkciju . Za vas smo odabrali naše najdraže svijeće koje na tržištu već dugi period drže ime bestsellera, a za koje smo se i sami uvjerili da im je ta titula potpuno opravdana.

Durnace svijeće

Durance je francuska prirodna kozmetika koja u svojem asortimanu nudi prekrasne mirisne svijeće s mnoštvom različitih aroma. Durance-Candles-Lilas-en-FleursNajbitnije obilježje Durnace svijeća upravo je to da je miris ekstremno snažan, no ujedno i opuštajući, a svijeća uistinu do samog njezinog kraja zadržava isti intenzitet mirisa.

 

 

 

Jo malone
BACKUP_STILL_HERO2Britanski luksuzni brand na prvi pogled već izgleda kao nešto što svi želimo imati u svom domu. Od prekrasnih parfema, kupki za tuširanje do samih kutija u kojima su proizvodi upakirani uklopit će se u svaki dom. Njihove svijeće na prvi pogled osvajaju dizajnom te zanimljivim i jedinstvenim mirisima poput kadulje u kombinaciji s morskom soli.

 

Diptyque

diptyque-rosa-mundiFrancuski brand koji izradu svijeća shvaća ozbiljno te pazi na svaki detalj u izradi. Između sveukupno 50-ak mirisa teško se odlučiti, no Diptyque napominje kako su im inspiracije za mirise upravo uspomene iz djetinjstva

 

 

 

 

Bath and Body Works 

Bath-Body-worksAmerički favorit među brandovima za popularne maslace za tijela, ruke i naravno mirise za dom. Cijenovno puno prihvatljiviji, ali i dalje ekstremno kvalitetan brand koji se svojim šarenim dizajnom i slatkim mirisima brzo uvuče pod kožu kupaca. Velike svijeće s tri plamena su im topseller, a slavi su im pridonijeli zasigurno youtuberi koji ih na sva zvona konstanto hvale.

Notes of Zagreb
61060274Novi hrvatski brand koji nam je upravo iz tog razloga drag  jer sa svojom kvalitetom i lijepim dizajnom stoji uz bok najvećim svjetskim proizvođačima. Ono što na njemu najviše volimo je mogućnost personalizacije vlastite svijeće čime on postoje savršen poklon.