Sve što znamo o seriji kojoj tepaju da je nova verzija Seks i grada

Ako vam nedostaje serija Seks i grad, a sve ste epizode pogledali već deset puta, imamo sjajne vijesti za vas! Na jesen nam stiže nova ženska serija koja će nas prikovati za male ekrane. Emily in Paris, čiju glavnu žensku ulogu nosi Lily Collins, serija je koju opisuju kao dosljednu zamjenu.


Redateljsku palicu preuzeo je Darren Star zadružan za ekranizaciju Seksa i grada te serije Younger.

Radnja prati Emily, ambicioznu mladu djevojku koja radi u velikoj marketinškoj agenciji u Chicagu, a koja zbog nenadane poslovne prilike, kako bi unaprijedila posao, seli u Pariz. Emily će u Parizu balansirati ljubavni i poslovni život, morati se snaći u novoj sredini, steći prijatelje te uživati u jednom od najljepših gradova na svijetu.

Kako se privikava na život u Parizu, tako i stil mlade Amerikanke poprima jako chic notu. Za sve odjevne kombinacije koje ćemo imati priliku vidjeti zadužena je glasovita kostimografkinja Patricia Field koja stoji iza ikoničnih lookova Carrie, Mirande, Samanthe i Charlotte pa s nestrpljenjem očekujemo živopisne kombinacije.

Uz Lily Collins u seriji će glumiti i Kate Walsh, poznata kao Addison Montgomery u Uvodu u anatomiju te Ashley Park.

Iako je serija prvotno napravljena za Paramount Network, svih 10 epizoda prve sezone otkupio je Netflix. Trailer još nije prikazan, ali serija najavljena za jesen već sada ima tisuće sljedbenika na Instagramu i publiku koja ju jedva čeka!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0