Sve što želimo ovog Božića – Chanel adventski kalendar!

Povodom 100. rođendana ikoničnog Chanel N°5 parfema, francuska kuća dala si je u zadatak oduševiti sve svoje fanove i predstaviti sasvim poseban adventski kalendar za Božić 2021. godine. Predstavili su kalendar u obliku ogromne bočice kultnog parfema koji je privlačan i dok se ne otvore pokloni koji se kriju u njemu.

Za razliku od konvencionalnih adventskih kalendara u Chanel N°5 nalazi se čak 27 prozorčića koji se počinju otvarati tek 5., umjesto 1. prosinca. A jasno je i zašto – petica je bila omiljen broj osnivačice modne kuće Gabrielle Coco Chanel, a na broju 31 nalazio se prvi butik brenda (i danas se može kupovati u Chanelu na adresi 31 Rue Cambon u Parizu).

 

Numerički je sve savršeno posloženo u Chanelovom beauty kalendaru, a unutar njega nalaze se ikonični proizvodi kuće te pokloni koje ne možete kupiti. Među brojnim iznenađenjima kriju se limitirana edicija Rouge Allure N°5 Independante ruža za usne inspiriranog legendarnom “peticom”, lak za nokte Le Vernis u novoj crvenoj nijansi, narukvica s brojem pet, one-of-a-kind snježna kugla, a u za Božić otvarate kućicu u kojoj se nalazi bočica mirisa N°5 Eau de Parfum.

Među parfemima, makeup proizvodima i posebnim poklonima koji se nalaze u kalendaru koji je dostupan u ultra limitiranim količinama su i krema za ruke N°5 L’Eau On Hand Cream, mini neseser, ogledalce u obliku bočice N°5 parfema te sapun i krema za tijelo s mirisom “petice”. Neodoljiva su i minijaturna izdanja parfema te privjesci za ključeve, a svaka od tih sitnica, nosi Chanelov poseban chic. Divan poklon koji će zadovoljiti baš svaku beauty entuzijasticu, a i one koje to nisu.

Iz francuskog brenda su nam otkrili kako će ograničena količina Chanel N°5 adventskog kalendara biti dostupna za kupnju u Chanel Martimex boutiqueu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0