@matildadjerf

Sve cijene Goyard torbi u Europi za 2023. godinu

Luksuzni brend Goyard postaje sve popularniji i popularniji među mlađom generacijiom pa sumnjamo da vam je na društvenim mrežama promaknula njihova torba sa signature uzorkom u jarkim bojama Saint Louis. Goyard se ubraja među kuće kao što su Hermes ili Louis Vuitton, ali ono što njihove komade čini ipak nedostižnijima je jako mali broj butika koji se nalaze u svijetu te nemogućnost online kupovine.

@sincerelyjules

Osim što je teško doći do željenih torbica, iz tog je razloga teško i saznati različite informacije vezane uz popularne modele, kao i točnu cijenu njihovih proizvoda.

Pinterest

Zato smo se potrudili saznati koja je cijena najpopularnijih modela Goyard torbica te europske cijene usporedili s onima u Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama.

Saint Louis model

Goyard model koji je naziv dobio po francuskom kralju Luj XVI., onaj je koji najčešće viđate po društvenim mrežama jer je to najprodavaniji model ove poznate kuće. Popularnost ove torbe leži u tome što je izrazito lagana, lako održiva te dovoljno velika za svakodnevne potrebe. Vanjski dio je izrađen od laganog Goyardine platna, dok je unutrašnjost tkana mješavina lana i pamuka, a uz torbu dobivatie i malu mekanu torbicu u koju možete staviti dokumente i novce.

Model je dostupan u dvije veličine – Saint Louis PM (manji model) i Saint Louis GM (veći model). Veličina saint Louis PM modela je 28 cm x 15 cm x 34 cm, dok je Saint Louis GM dostupan u dimenzijama – 34 cm x 20 cm x 40 cm. Obje torbe mogu se kupiti u 11 različitih boja.

Cijena Saint Louis PM modela iznosi 1350 eura u zemljama Europske unije, 1210 funti u Ujedinjenom Kraljevstvu te 1620 američkih dolara u SAD-u.

Cijena Saint Louis GM modela iznosi 1500 eura u Europskoj uniji, 1345 funti u Ujedinjenom Kraljevstvu te 1890 dolara u SAD-u.

Artois model

Oni koje kod modela Saint Louis muči činjeica da se torba ne može zatvoriti jer nema patentni zatvarač te im je potencijelno premekana i bez strukture, model Artois rješava upravo sve te mane. Torbica je naziv dobila po Robertu 1. d’Artois, bratu francuskog kralja Luja XVI. Ovaj model ima dodatno pojačanje na rubovima torbi, čvršće dno te se može zatvoriti s patentnim zatvaračem. Izgledom izrazito slična modelu Saint Louis, ovaj torbica ima i malo dulje ručke jer je zamišljena da se nosi preko ramena te da služi za obavljanje zadataka po gradu, odlazak na posao ili fakultet.

Model je izrađen u tri veličine Artois PM (manji model) i Artois MM (veći model) te najveći model Artois GM. Velična Artois PM modela je 25 cm x 14 cm x 30 cm, veličina Arotis MM modela je 30 cm x 17 cm x 50 cm, a najvećeg modela Artois GM je 27 cm x 24 cm x 68 cm. Svi modeli dostupni su u 11 različitih boja.

Cijena Artois PM modela iznosi 1850 eura u Europskoj uniji, 1660 funti u Ujedinjenom Kraljevstvu te 2190 dolara u SAD-u.

Cijena Artois MM modela iznosi 2050 eura u Europskoj uniji, 1835 funti u Ujedinjenom Kraljevstvu te 2540 dolara u SAD-u.

Anjou model

Možda najluskuzniji model među ovdje navedenima svakako je model pod nazivom Anjou. Ime je dobio po Charlesu IX. od Anjoua, bratu francuskog kralja Luja IX. Ovaj model najviše se razlikuje po tome što je unutrašnjost torbice obložena Goyard kožom u boji monograma, pa se ovaj model može nositi na obje strane, a kožom obložena unutrašnjost prirodaje i strukturi torbe.

Ovaj model u zadnje vrijeme je izrazito popularan jer je dostupan i u mini veličini pa su influencerice na Instagramu i TikToku poludjele za tim modelom. Torbica je dostupan u tri veličine Anjou Mini, Anjou PM i Anjou GM. Veličina Anjou mini modela je 20 cm x 10 cm x 20 cm, Anjou PM je 28cm x 15 cm x 47cm, dok veličina Anjou GM iznosi 34 cm x 20 cm x 40cm.

Cijena Anjou mini modela iznosi 1950 eura u Europskoj uniji, 1745 funti u Ujedinjenom Kraljevstvu te 2590 dolara u SAD-u.

Cijena Anjou PM modela iznosi 2250 eura u Europskoj uniji, 2015 funti u Ujedinjenom Kraljevstvu te 2960 dolara u SAD-u.

Cijena Anjou GM modela iznosi 2550 eura u zemljama Europske unije, 2285 funti u Ujedinjenom Kraljevstvu te 3500 dolara u SAD-u.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Goyard, Pinterest, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0