Sunce, more i dijamanti: Otkrijte stylish nakit Messika!

Ljeto nikada nije bilo uzbudljivije, a zabaviti se možete i sa svjetlucavom i osunčanom selekcijom dijamantnog nakita Messika. Nizanjem, slaganjem i kombiniranjem ovih luksuznih dragulja postiže se spektakularan efekt, blistavost i stil za nezaboravno toplo ljeto. Luksuzan nakit Messika strastveno nosite od svitanja do zalaska sunca.

DRAGULJARSKA KUĆA MESSIKA

Od osnivanja brenda, strast Valérie Messike oduvijek je bila ukrašavati žene i njihovu nježnost, ali s potpuno novim pristupom dijamantima čime je redefinirala tradicionalan način nošenja nakita. Dok su se prethodno ogrlice, narukvice, prstenja i naušnice nosili u setovima, nizanje i kombiniranje je najnoviji trend.

U skladu s onim što nazivaju neoporte trend, Valérie Messika razvila je različite kreacije koji se međusobno komplimentiraju s daškom suvremenosti. Akumulacija narukvica, naušnica, ringova i dugih naušnica, prstenje na raznim dijelovima prstiju, ogrlice nanizane jedna na drugu… Vrijeme da se zabavite s dijamantnim nakitom napokon je stiglo!

DIJAMANTNO PRSTENJE

Messika_Summer Vibes_My Twin_Diamond Rings_Mamic 1970Messika_Summer Vibes_Move Romane_Diamond Rings_Mamic 1970Messika_Summer Vibes_Diamond Rings_Mamic 1970-4Messika_Summer Vibes_Diamond Rings_Mamic 1970-2Messika_Summer Vibes_Diamond Rings_Mamic 1970-1Messika_My Twin_Diamond Ring_Mamic 1970Messika_My Twin Toi et Moi_Diamond Ring_Mamic 1970Messika_Lucky Eye_Diamond Ring_Mamic 1970Messika_GlamAzone_Diamond Ring_Mamic 1970

A onda je bilo svjetla! Iznimno moderno i živahno, dijamantno prstenje Messika pristaje svakom stilu i looku, neovisno o prigodi. Sa snagom i elegancijom, ovo jedinstveno prstenje može se nositi zasebno ili u kombinaciji s drugim modelima, na svim prstima, spajajući žuto zlato, bijelo zlato ili ružičasto zlato. Dostupno u brojnim kolekcijama nakita, prstenje Messika bit će vaša propusnica za senzualno i ženstven izgled.

DIJAMANTNE NARUKVICE

Messika_Summer Vibes_Diamond Bracelets_Mamic 1970-3Messika_Summer Vibes_Diamond Bracelets_Mamic 1970-1Messika_Summer Vibes_Diamond Bracelets_Mamic 1970-4Messika_Summer Vibes_Diamond Bracelets_Mamic 1970-5Messika_Summer Vibes_Diamond Bracelets_Mamic 1970-2Messika_Summer Vibes_Diamond Bracelets_Mamic 1970-6Messika_Move Classic_Diamond Bracelet_Mamic 1970Messika_Lucky Eye_Diamond Bracelet_Mamic 1970Messika_Move Noa_Diamond Bracelet_Mamic 1970Messika_Move Uno_Diamond Bracelet_Mamic 1970Messika_Move Romane_Diamond Bracelet_Mamic 1970

Dijamantna narukvica osobni je favorit Valérie Messika, dajući novu dimenziju prepoznatljivog glamuroznog rock stila njenom looku: narukvice različitog dizajna, narukvice za gležanj, dijamantne manžete, ili čak dijamantne rivière narukvice. Poput tradicije i modernosti, i ova luksuzna kolekcija nakita Messika kreativno kombinira zlato i najdragocjenije kamenje. Must-have komad nakita koji će prigrliti vaše zapešće i gležanj poput svjetlucave tetovaže.

DIJAMANTNE OGRLICE

Messika_Summer Vibes_Diamond Necklace_Mamic 1970-3Messika_Summer Vibes_Diamond Necklace_Mamic 1970-4Messika_Summer Vibes_Move Romane_Diamond Necklace_Mamic 1970Messika_Move Classic_Diamond Necklace_Mamic 1970Messika_Move_Uno_Diamond Necklace_Mamic 1970messika-lucky-move-malachite-10840-yg-mamic-1970

Ovo ljeto, dijamantne ogrlice Messika učinit će vaš dekolte blistavim! U najluksuznijem 18-karatnom zlatu i s najčišćim dijamantima, ovaj dragocjeni dijamantni nakit može se nositi ili u jednom ili u dva reda. Must-have dodatak za vaše ženstvene ljetne odjevne kombinacije, ovaj udoban i cool komad nakita istaknut će vaš vrat. Za snažan moderan izgled, neovisno o vašem stilu, nosite senzualnu luksuznu ogrlicu tijekom cijelog dana, i, zasjajte!

Istražite čaroban svijet luksuznog dijamantnog nakita u butiku Mamić u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Fotografije: Mamić 1970

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0