Iako je već svima jasno da se Seks i grad 3 neće desiti u obliku filma, ipak stiže na TV ekrane.

Autorica Candice Bushnell u kolovozu je predstavila novu knjigu pod nazivom Ima li još seksa u gradu? ili Is There Still Sex In The City? koju je Paramount Television otkupio. Bushnell će u novoj seriji imati ulogu izvršne producentice kao i scenaristice.

“Izvorna knjiga i serija Sex and the City poslužila je kao kamen temeljac za cijelu generaciju žena, uključujući i mene. Oduševljeni smo što možemo nastaviti taj razgovor s nedovoljno zastupljena stajališta žena u 50-tim godinama i odgovoriti na pitanje s ‘Da! Ima više seksa u gradu!” -Nicole Clemens, predsjednica Paramount TV-a

Serija će pratiti živote žena u New Yorku, njihova prijateljstva, izlaske, brakove i seksualni život- baš kao i u seriji koju smo godinama obožavali! Velika razlika od originalne serije će biti u godinama glavnih likova- fokus nove serije je na ženama u pedesetim i šezdesetim godinama.

“Nekad nije bilo tako. Nekad je 50 godina značilo početak umirovljenja – raditi manje, provoditi više vremena uz hobije, sa svojim prijateljima, koji su poput tebe skliznuli u ležerniji način života. Ukratko, ljudi u dobi za umirovljenje nisu trebali činiti mnogo toga osim da postanu stariji i malo teži, nije se očekivalo da će vježbati, započeti nove poslovne pothvate, preseliti se u drugu državu, imati povremeni seks s nepoznatim osobama i početi sve iznova. Ali to je upravo onako kako životi mnogih žena s 50 i 60 godina izgledaju kao danas, i oduševljena sam što odražavam bogatu složenost njihove stvarnosti na papiru, i sada na ekranu!”- Candice Bushnell

Originalna  serija Sex and the City emitirala se na HBO-u između 1998. i 2004.. Uslijedila su dva filma te serija The Carrie Diaries. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall i Kristin Davis dio su originalne postave glumaca, no ni jedna nije potvrdila sudjelovanje u novoj seriji Is There Still Sex In The City.