Djerf Avenue

Ručnici za plažu koje želimo ovog ljeta!

Kad su pripreme za ljeto u pitanju – nismo kampanjci. U niskom smo startu i jedva čekamo prve trenutke provedene na plaži (ako ste već tamo, zavidimo vam) pa pripremamo svoju garderobu za ljeto (odlične kupaće kostime možete pronaći na ovom linku), istražujemo ponudu SPF krema za tržištu i pripremamo kožu i tijelo za ljeto već tjednima. U svim tim pripremama potrebno je obaviti i nešto shoppinga, pronaći idealnu torbu za plažu od rafije, sunčane naočale i slične modne dodatke, ali i – ručnik za plažu!

Toteme

S obzirom na to da je riječ o komadu koji planiramo nositi još sezonama, bitno je da je izrađen od kvalitetnog, debljeg pamuka, da je dovoljno velik te da ima privlačan dizajn. Upravo smo se zato dali u potrazi po online shopovima i pronašli više od 30 ručnika za koje vjerujemo da će zadovoljiti estetske kriterije, ali i praktične zahtjeve, mnogih.

H&M Home

Ništa ne može nadmašiti popularnost prugica ljeti, pa je upravo tim uzorkom ukrašena većina ručnika za plažu iz aktualne ponude. Arket, Mango Home i H&M Home kriju ponudu vibrantnih boja, ali i klasičnu kombinaciju s bijelim prugicama.

Zara Home

Ljubitelji monokromatskog doći će na svoje s komadima iz kolekcije brenda Peau ili pak iz Zara Home – pažnju su nam privukli crni i bijeli ručnik s dekorativnim, kontrastnim obrubom, a crno-bijelu kombinaciju nude i Isabel Marant te Toteme, brendovi omiljeni influencericama.

Peau Towel Martini

Voće je motiv koji, uz prugice, najčešće krasi ručnike za plažu ovog ljeta – popularizirala ih je skandinavska it djevojka Matilda Djerf kad je takav ručnik lansirala u sklopu svoje robne marke Djerf Avenue, a tim su motivom svoje modele ukrasili i Proenza Schouler i United Colors of Benetton.

U nastavku otkrijte neke od najljepših ručnika za plažu iz aktualne ponude.

Mango x Simon Miller
Mango x Simon Miller
Mango Home
Mango Home
Mango Home
Toteme
Loewe
Toteme (MyTheresa)
Isabel Marant (MyTheresa)
Proenza Schouler White Label (MyTheresa)
Zimmermann
Missoni Home (MyTheresa)
Reserved Home
Manifatura New York

On Vacation (Zalando)
United Colors of Benetton
Arket
Arket
Anthropologie
Anthropologie
Anine Bing
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
H&M Home
H&M Home

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MyTheresa, Djerf Avenue, Loewe, Toteme, Zara Home, Mango Home, Reserved Home, Arket, Anthropologie, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0