Torbe od rafije omiljen su ljetni asesoar, a već ih sad možete pronaći u dućanima!

Torbe od rafije, svih dimenzija, i ove godine su jedan od najtraženijih i najnosivijih modela za ljeto! Podjednako su zastupljene u ponudi high-end i high street modela, a pojavile su se u ljetnim kolekcijama prije samo nekoliko sezona te su u kratkom roku postale ekstremno popularne i must have komad toplije sezone.

Razlog njihove popularnost krije se u činjenici što se ove praktične i chic torbe mogu nositi uvijek i svugdje. Ne morate čekati godišnji odmor i odlazak na plažu da biste nosili svoju omiljenu torbu od rafije! Clutch model od rafije može biti idealan izbor za večernji izlazak u grad, dok veliku torbu od ovog prirodnog materijala – prije nego je napunite s kupaćim kostimima i SPF kremom, možete nositi za obavljanje svakodnevnih zadataka.

Ako se u vašem ormaru još uvijek ne nalazi torba od rafije, a gledate ih već neko vrijeme, ne morate brinuti da će uskoro izaći iz mode – ovo su ljetni klasici koje ćete uvijek moći nositi, pa zato pripadaju u skupinu komada u koje se isplati uložiti, ako već dulje vrijeme razmišljate o kupnji. Uz to, riječ je o zaista izdržljivom modelu koji je iskombiniran s jednako izdržljivom kožom, tako da ćete svoju omiljenu torbu od rafije moći nositi sezonama.

U nastavku smo izdvojili najljepše modele iz dizajnerske i high street ponude dostupne u online ponudi brendova kao što su Net-a-Porter, MyTheresa, Mango, H&M…

Bottega Veneta – 2500 EUR

Loewe + Paula’s Ibiza – 640 EUR

Hunting Season – 350 EUR

Saint Laurent – 950 EUR

Saint Laurent Niki Medium torba – € 2,450

Saint Laurent Cassandra leather and raffia shoulder bag – € 2,100

Prada Re-Edition 2005 Small raffia € 1,650

Saint Laurent Panier – 1150 EUR  Valentino – 2200 EUR
Loewe Leather-trimmed  – 950 EUR

Loewe Fold – 850 EUR

Khaite Olivia – 1270 EUR

Mango – 45.99 EUR

Mango – 39.99 EUR

H&M, 25.99 EUR

Mango, 39.99 EUR

Fotografije: MyTheresa, H&M, Mango, Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0