NA-KD

Uskoro uskačemo u kupaće kostime! Ovo je 40 stylish modela koje možete kupiti već sad…

Garderobom (neuspješno) pokušavamo prizvati toplije dane, a čini nam se kako ljeto nikad neće stići. U nadi da će živa u termometru uskoro prijeći 20 stupnjeva i tamo se i zadržati, počeli smo istraživati nove kolekcije dizajnerskih i high street brendova u potrazi za lanenim komadim, ali i kupaćim kostimima.

Mango

Ono što smo otkrili nagnalo nas je da još intenzivnije razmišljamo o ljetu jer su kolekcije brendova kao što su Mango, Peony, Faithfull i H&M prepune vibrantnih nijansi, a ponajviše narančaste i ružičaste. Upravo će kupaći kostimi u tim nijansama dodatno naglasiti preplanulu put (podsjećamo da se nikako ne sunčate bez prethodno nanošenja kreme sa zaštitnim faktorom i redovitog obnavljanja), kao što će to učiniti i bijeli modeli.

NA-KD

Dizajnerica Magda Butrym predstavila je jednodijelni model na V-izrez ukrašen s predimenzioniranim cvijetom od tekstila što je njezin signature detalj, dok Zara Home predlaže jednodijelni badić s odvažnim izrezom na struku. U kolekcijama brendova može se pronaći i pregršt crno-bijelih modela, a nama su posebno za oko zapeli badići s geometrijskim uzorkom koje smo pronašli u ponudi skandinavskih marki & Other Stories i NA-KD.

Zara

Ove sezone bit će popularni jednodijelni i dvodijelni modeli u čokoladnoj nijansi, a pregršt izbora takvih kupaćih kostima možete pronaći u Zimmermann i Zara ponudi. U nastavku otkrijte stylish modele kupaćih kostima koje možete kupiti već danas.

H&M
NA-KD
NA-KD
NA-KD
Zara Home
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zimmermann
Zimmermann
Peony (Net-a-Porter)
Faithfull (Net-a-Porter)
Matteau (Net-a-Porter)
Hunza G (Net-a-Porter)
Hunza G (Net-a-Porter)
Max Mara (Net-a-Porter)
Mara Hoffmann (Net-a-Porter)
Magda Butrym
Magda Butrym
Magda Butrym
Magda Butrym
Zara Home

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Zara Home, Zara, Mango, NA-KD, H&M, & Other Stories, Zimmermann, Magda Butrym

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0