Rivina Dolceriva pruža novo iskustvo plovidbe

Postoje brodovi koji pričaju priče i oni koji stvaraju nove, a nova Rivina jahta Dolceriva definitivno stvara potpuno novu priču na vodi. Otvoreni kruzer dugačak 15 metara definitivno pruža novo iskustvo plovidbe.

U rubrici MagMe Classics, već su se našli Riva brodovi sa svojom tradicijom dugom preko 177 godina. Iako Riva brodovi malo koga ostavljaju ravnodušnim, najnoviji model Dolceriva vrhunac je stila i inovacije. Naime, originalna vanjština proizlazi iz tradicionalnog izgleda broda u kombinaciji s najnovijim trenovima u dizajnu. Ovaj brod u nekim linijama moguće je usporediti sa sportskim automobilom upravo zbog istaknutih linija.

Dizajn trupa dolazi iz složene radionice Officiana Italiana Designa kroz naglašavanje boka jahte crnom linijom prema palubi. Vjetrobransko staklo napravljeno je s inovativnom sfernim kristalima s laganom zakrivljenošću te je upravo taj element novi Riva potpis.

Dolceriva dolazi u standardnim Riva bojama, dok je predstavljeni model u Regal Silver nijansi s crnim detaljima.

Otvor napravljen od čelika i stakla pruža pristup unutrašnjem prostoru koji se sastoji od blagovaonice, kuhinjom i kupaonicom s odvijenim tušem. Prostrana vlasnička kabina smještena je naprijed i odvojena od prostora za boravak i jelo kliznim vratima s unutarnjom mrežom dizajniranom da propušta svjetlost.

Svi materijali koji se koriste u Dolcerivinom interijeru su u skladu s Riva stilom, što znači mahagonij visokog sjaja, zrcalne površine, kožne elemente i lakirano drvo.

Dolceriva ima pogonski sustav V-Drive osi te opcionalno dvostruke Volvo Penta D13 motore. Maksimalna brzina je 75 km/h, dok ugodno plovi na 64 km/h.

Dolceriva nudi velik izbor dodatnih mogućnosti i nadogradnji, kao i na ostalim modelima, upravo kako bi vlasnik sam sebi prilagodio brod koji će pričati njegovu priču.

 

Foto:Riva

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0