Rita Rumora Jurki otkriva kako kombinirati najpopularniji komad nakita

Sa skidanjem slojeva odjeće tijekom ljeta, javlja se dodatna potreba za ukrašavanjem dijelova tijela koje smo ogolili, a tu se najviše ističu ruke. Topovi, haljine s tankim naramenicama i lanene košulje sa zavrnutim rukavima omiljeni su nam modni komadi tijekom ljeta, a upravo tu u fokus dolaze ruke, odnosno – narukvice. Iako nam nije potreban još jedan razlog za nošenje više komada nakita, tijekom toplije sezone naš se stacking nakita koji nosimo svakodnevno povećava te dodajemo još narukvica u našu kolekciju.

Bilo da je riječ o bangle modelima, koji su trenutačno izrazito popularni, elegantnoj tennis narukvici koja ne silazi s liste želja brojnih ljubiteljica mode ili, pak, delikatnim modelima s privjeskom, narukvica na ruci u ljetnoj sezoni nikad nema dovoljno. Ključno je, ipak, znati ih dobro iskombinirati kako bi stacking izgledao chic i moderno, a to zna Rita Rumora Jurki. Nakit je esencijalan dio svakog njezinog ljetnog outfita te mu posvećuje jednaku pažnju kao i odabiru odjeće ili torbice.

Bangle narukvice definitivno su must have za ljeto, a iako će takav komad biti dovoljno efektan i samostalno, ne morate se zadržati samo na jednom komadu jer će bangle modeli odlično izgledati i zajedno, kao i u kombinaciji s tennis narukvicom.

Bangle i tennis narukvice nisu rezervirane samo za svečanije prigode već dijamanti koji ih krase izgledaju fantastično i s traperom – riječ je o ultimativnoj chic kombinaciji koju obožavaju svjetske influencerice. Kombinacija bijelog i žutog zlata posebno je atraktivna, a pripada i u jedne od najvećih trendova za 2023. godinu. Iako je u prošlosti nepisano pravilo bilo da se nakit srebrnog i zlatnog sjaja ne miješaju, ove godine je upravo to it kombinacija.

Narukvice Messika Move Romane, Chaumet Bee My Love i Damiani Luce

U prilog tome govori i Ritina kombinacija. Bangle narukvicu Messika Move Romane, s dijamantima u pokretu koji su povezani sa zlatnom i dijamantnom vrpcom, koja je ujedno i jedinstvena i klasična, iskombinirala je sa svevremenskim tennis modelom Damiani Luce te must have komadom koji je osvojio ljubiteljice nakita diljem svijeta, krutom narukvicom Chaumet Bee My Love s dizajnom koji prikazuje saće od zlata i dijamanata.

Ako ipak niste dovoljno hrabri za ovakvu kombinacija upečatljivih komada nakita u svakodnevnim kombinacijama, predlažemo da bangle nosite uz delikatne modele sa sitnim privjescima, i to u istoj boji zlata. U tom slučaju, bangle može biti odvažan komad koji privlači pažnju, a glavna zvijezda kombinacije koju predlažemo je veličanstvena narukvica ukrašena dijamantima Messika Move 10th.

Narukvice Messika My First Diamond, Messika Move 10th i Chaumet Bee My Love

Uz ovaj raskošan dizajn pristajat će minimalistička i chic narukvica Messika My First Diamond, čija se pločica može i ugravirati za personalizirani komad, kao i narukvica Chaumet Bee My Love s privjeskom motiva saća jedinstvenog izgleda.

Narukvica Damiani Mimosa Flexi

No, ako zaista želite da na vašem zapešću zasja samo jedan komad, a da bude jednako upečatljiv kao stacking narukvica, predlažemo da se odlučite za motiv cvijeća i kombinaciju dijamanata i ružičastih safira. Narukvica Damiani Mimosa Flexi ističe se cvjetnim oblikom te posebno dolazi do izražaja zbog trodimenzionalnog aspekta zbog koje će izgledati kao da vam je ruka ukrašena mini mimozama. Ovaj model je poseban i po tome što ima titanijsku oprugu koja pruža mogućnost da se nosi na različitim veličinama zapešća.

Narukvice Messika Lucky Move Lapis Lazuli, Messika Skinny, Messika Lucky Eye i Damiani Belle Epoque Reel

Ako su boje ono što vas privlači kad je nakit u pitanju i tražite atraktivne komade kojima biste mogli upotpuniti postojeću kolekciju narukvica, predlažemo da otkrijete narukvice Messika Lucky Move, u neodoljivoj kombinaciji žutog zlata i lapis lazulija koji plijeni pažnju i unosi karakter u svaki outfit te kultni model Messika Lucky Eye, s privjeskom-talismanom kombinaciji žutog zlata, dijamanata i malahita.

Ovi modeli narukvica djeluju poput druge kože, a u istu se kategoriju ubraji novitet talijanske kuće, svakodnevna i elegantna narukvica Damiani Belle Epoque Reel, koja se ističe dinamičnim dizajnom te fleksibilna i blještava narukvica Messika Skinny u potpunosti ukrašena dijamantima briljantnog reza.

Svi kreacije draguljarskih kuća Chaumet, Damiani i Messikaizrađene su u 18-karatnom žutom, ružičastom i bijelom zlatu te su dostupne za kupnju u butiku Mamić 1970 u Petrićevoj 7. Na spomenutoj lokaciji možete pronaći još pregršt narukvica iz drugih kolekcija ovih svjetski poznatih brendova.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Marina Rendulić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0