@ninaleacaine

Pronašli smo najljepši sivi kaput sezone!

Zimu ne možemo zamisliti bez dobrog kaputa, za kojim ćemo stalno posezati i koji će zaokružiti svaki naš outfit – bio on opušten ili večernji. Nedavno smo pisali o najljepšim kaputima iz high street ponude koji su nas oduševili kvalitetom i koji nas, zbog vune od koje su izrađeni, mogu grijati tijekom hladnijih dana, a sad smo otkrili još jedan kaput koji je već postao statement komad na društvenim mrežama, a dostupan je i u Hrvatskoj.

Kad je u pitanju odabir kaputa, najčešće ćemo ipak birati one klasične, minimalističke jer su svevremenski – idealno pristaju na svaki outfit, mogu se nositi svake sezone i bit ćemo im vjerni dugi niz godina. Tako se među tim kriterijima pronašao i oversized perfektno krojen kaput brenda Weekday koji je dostupan u tri nijanse, ali je nas – a i influencerice – osvojio upravo u sivoj nijansi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Fay (@laurafayjackson)

Ovaj oversized kaput izrađen je od mekane mješavine vune, pa će biti idealan i za hladnije dane, a ističe se dvostrukim kopčanjem. Kaput ima šest gumbiju, ima jastučiće na ramenima koji dodatno doprinose strukturiranosti kaputa, dva prednja džepa, kao i prorez na stražnjem dijelu.

@fedecarrie

This coat 🫶🏻 #fyp #foryoupage #fashion @weekdayofficial

♬ original sound – fedecarrie

Ovaj komad postao je favorit među influencericama baš iz razloga što je klasik – idealno pristaje uz poslovni outfit, može se nositi i u casual varijantama uz tajice, hoodie i tenisice, a odlično će izgledati i prebačen preko svečane crne haljine. Da će vas grijati to je zagarantirano, a ono što je nas oduševilo s obzirom na visoku kvalitetu kaputa je i – cijena.

@ninaleacaine

Still very much obsessed with this coat 😍 @Weekday #novemberstyle #minimalstyle #autumnoutfits #fyp

♬ Beat Goes On (Rhythm to the Brain) – Campbell

Kaput je dostupan po cijeni od 148,52 eura, a u Hrvatskoj ga možete pronaći na Zalando.hr webshopu u crnoj i sivoj nijansi.

 

 

 

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@ninaleacaine), Weekday, Zalando.hr 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0