@wustova nosi Massimo Dutti kaput

Odlični high street kaputi koji vas mogu grijati ove hladne sezone

Nešto hladnija jutra nagnala su nas u potragu za kaputima. Stvari ne želimo prepustiti slučaju i odabrati onaj kaput koji nas neće grijati i kad temperature padnu ispod nula Celzijevih stupnjeva. A za takve kapute ne morate izdvojiti ogroman budžet, već se mogu pronaći i u high street kolekcijama.

No, ono na što biste trebali obratiti pozornost je materijal od kojeg su izrađeni – koji će osigurati da vam je toplo, da je kaput dugovječan i izgleda kvalitetno. Tkanina koja je u pitanju je vuna, i ona bi vam, uz chic izgled kaputa i njegovu funkcionalnost s ostatkom vaše garderobe, trebala biti među glavnim kriterijima prije kupnje.

Mango 119,99 EUR

U kolekcijama pristupačnih brendova Zara, Mango, COS, H&M, Arket, Massimo Dutti i & Other Stories ove se sezone mogu pronaći kvalitetni klasični kaputi koji su izrađeni od 100-postotne vune ili, barem, sadrže 75 posto vune. Preporučujemo da ipak odaberete one koji su napravljeni od čiste vune, što zbog dugotrajnosti tog materijala, što zbog sposobnosti da vas griju za hladnijeg vremena.

Većina modela koja se može pronaći u ponudi high street brendova predstavljena je u neutralnim nijansama – crnoj, boji devine dlake, bež i sivoj, kako bi pristajali na što više modnih kombinacija iz ormara. S obzirom na to da su izrađeni od vune, cijene ovih kaputa nešto su više od onih na koje smo navikli u high street trgovinama – kreću se od 119,99 do 299 eura, no cijena je kvalitetom materijala opravdana. U nastavku otkrijte naše favorite.

Arket 279 EUR
Zara 149,99 EUR
Zara 199 EUR
Mango 199,99 EUR
Mango 119,99 EUR
Mango 299,99 EUR
Mango 199,99 EUR
Mango 299,99 EUR
Mango 199 EUR
Massimo Dutti 299 EUR
Massimo Dutti 299 EUR
COS 290 EUR
COS 275 EUR
COS 250 EUR
Arket 259 EUR
& Other Stories 279 EUR
& Other Stories 249 EUR

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Zara, Mango, COS, H&M, Arket, Massimo Dutti, & Other Stories

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0