Prekrasna limitirana kolekcija blagdanskog nakita by Lana & Love x MagMe

U suradnji s domaćim brendom minimalističkog nakita Lana & Love, lifestyle portal MagMe odlučio je začiniti blagdane i lansirati posebnu kolekciju nakita. Radi se o limited edition božićnoj kolekciji koja je na istom mjestu spojila boje i minimalizam.

U kolekciji se najvećim dijelom mogu pronaći naušnice za sve dijelove uha, a koje se mogu kombinirati jedne s drugima. Upravo iz tog razloga kupuju se na komad, a ne u paru. Osim naušnica, možete birati i između lančića i narukvica. S obzirom na modularnost kolekcije, odnosno mogućnosti kombiniranja svega sa svačim, ovi komadi idealni su blagdanski darovi kojima ćete razveseliti prijateljicu, sestru, mamu ili pak kolegicu. Sav nakit izrađen je od srebra s pozlatom.

„Željeli smo kroz nakit pokazati kakvu estetiku njegujemo, što volimo te kako vidimo današnje trendove. Zato je zapravo bilo potpuno razumljivo svoje snage spojiti upravo s brendom Lana & Love, s obzirom na to da upravo ovaj brend predstavlja estetiku koju mi obožavamo“, rekla je vlasnica lifestyle portala MagMe Rita Rumora.

Lana Klipa, vlasnica brenda Lana & Love, rekla je da je kolekcija u začetku bila zamišljena mnogo manjom, no kako su se komadi krenuli raditi, tako su se i ideje s obje strane nastavile nizati, tako da kolekcija danas ima 26 komada.

Za prekrasne fotografije same kolekcije zaslužan je već dobro poznati duo Senja Vild i Franjo Matković.

Kolekcija je predstavljena ove subote na Influencer brunchu u zagrebačkom hotelu Amadria, a u dobroj atmosferi i uz vrhunske šampanjce Miva Galerije Vina, nakit su pregledale Lidija Lešić, Nika Turković, Pamela Smoljanić, Andrea Andrassy, Dorin Zelenika, Ana Badurina, Nana Nadarević, Marko Medić, Lada Mitrašinović, Nika Matić, Mia Matić, Ivana Vukušić i Dina Dončević. Kolekciju ćete moći nabaviti u Lana & Love dućanu u Maloj ulici 1 ili na njihovom službenom webshopu, a bit će dostupna do Badnjaka. Zato požurite!

Cijelu kolekciju možete pogledati i na službenim Instagram profilima Lana & Love ili MagMe.hr.

Fotografije kampanje : Senja Vild i Franjo Matković

Fotografije eveta : Karla Jurić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0