Predstavljena je nova generacija retinola – njegov trenutačni anti-age učinak će vas zanimati!

Kao pionir u njezi kože s više od 120 godina stručnosti, Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream. Dokazano vidljivo smanjuje bore u samo tjedan dana, lagana prozračna krema dovoljno je nježna za korištenje i danju i noću (uz SPF); za iskusne i one koji prvi put koriste retinol. Snažna, ali nježna formula učvršćuje kožu, smanjuje tamne mrlje i pore te poboljšava čistoću tena i teksture kako bi se otkrila blistava i revitalizirana koža nakon prve uporabe.

Nova lagana krema za obnavljanje kože uključuje retinol + HPR, retinoid sljedeće generacije, koji je 10 puta jači od čistog retinola – pruža dvostruku snagu i dvostruku njegu.

Inovativna pumpica bez zraka štiti retinol osjetljiv na svjetlost i osigurava čistoću i snagu za svaku primjenu. Snažni peptidi za učvršćivanje kože podupiru kolagen i ciljaju na dublje bore, mješavina fitoceramida i hijaluronske kiseline kao magnet za vodu jača i omekšava kožu 24-satnom hidratacijom, dok umirujući bisabolol i korijen đumbira pomažu smanjiti iritaciju.

Nova lagana krema može se koristiti uz Elizabeth Arden Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream za sljedeću razinu djelovanja retinola. Prvi korisnici retinola trebali bi početi koristiti proizvod dva puta tjedno kao dio svog režima njege kože dok ga ne podnose, prije nego što ga nadograđuju svaki dan, a zatim svaki dan.

dr. Dendy Engelman

“Ovaj retinoid koji mijenja igru ​​nezaobilazan je za njegu kože, zahvaljujući vrlo učinkovitoj formuli Retinol + HPR koja smanjuje iritaciju povezanu s retinolom. Prozračna lagana krema pruža rezultate protiv starenja sljedeće razine i dovoljno je nježna za korištenje i danju i noću, čak i za one koji prvi put koriste retinol”, izjavila je certificirana dermatoloka kirurginja dr. Dendy Engelman.

Ova krema vidljivo smanjuje bore, tamne mrlje i pore. Uz to, vidljivo poboljšava čvrstoću, čistoću, teksturu i ten te obnavlja izgled kože u samo tjedan dana. Dovoljno je nježan za one koji prvi put koriste retinol i prijepodne, kao i poslijepodne.

Već nakon prvog korištenja 93 posto žena se slaže da krema ima osjećaj lakoće i brzo se upija, a 92 posto njih se slaže da je krema
ugodna na koži. Nakon tjedan dana 97 posto žena se slaže da im koža izgleda zaglađenije, 95 posto njih se slaže da im koža izgleda zdravije, 93 posto žena se slaže da im koža izgleda blistavije. Nakon mjeseca da 100 posto žena utvrdilo je da im koža izgleda čvršće te da su im linije i bore smanjene.

Krema se može svakodnevno koristiti, nanositi na lice i vrat (obavezno nakon nje koristite SPF), a može se pronaći u Mueller poslovnicama, odabranim Douglas parfumerijama, Fabuspot parfumerijama i Martimex parfumerijama po cijeni od 113 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0