Drugi najprodavaniji proizvođač pametnih telefona u Španjolskoj predstavlja se i hrvatskom tržištu svojim MIX modelom. Nakon samo dvije godine od lansiranja prvog proizvoda u Španjolskoj 2013. godine, Doogee postaje jedan od najprodavanijih brendova pametnih telefona na tom području. Zbog impresivne učinkovitosti i modernog dizajna Doogee pametni telefoni stekli su veliku popularnost širom svijeta, a sada se spremaju osvojiti i hrvatsko tržište.

Doogee MIX je pametni telefon s tehnologijom zaslona bez okvira i dolazi u 4 GB ili 6 GB RAM-a s Gorilla Glass 5, 16 + 8MP dvojnom kamerom, masivnim RAM-om, jednostavnim korisničkim sučeljem, jasnim prikazom, dugim životnim vijekom baterije i izvanrednim dizajnom. Uz odličnu cijenu MIX pametnog telefona ovo su elementi koje je teško nadmašiti.

Tijekom prve polovice 2017. godine Doogee Mix dobiva puno pažnje na globalnom tržištu zbog zapanjujućeg dizajna ekrana s najnižom cijenom pametnog telefona koji sadrži tehnologiju zaslona bez okvira. Ovaj vrhunski proizvod predstavljen je i u Lite Mix verziji na europskom tržištu za sve one koji vole Mix dizajn ali još nisu odlučili na kupnju zbog cijene.

Doogee obećava visoku učinkovitost proizvoda s izvanrednim dizajnom po prihvatljivim cijenama. Nakon uspješnog osvajanja španjolskog tržišta suradnjom s nogometnim klubom Villarreal C.F. opseg poslovanja ovog kineskog proizvođača se naglo povećao. Partnerstvo s lokalnim nogometnim klubom pokazalo se kao prava formula za uspjeh nakon čega Doogee kreće s poslovanjem i u Maleziji gdje ponovno sklapa partnerstvo s nogometnim klubom Johor Darul Takzim. Valencia DG800 je najpopularniji mobitel za žene u Maleziji gdje je postala omiljen brend mobitela u 2015. godini. Doogee i nogomet su sada nerazdvojni i zbog nedavno uspostavljenog partnerstva s Premier Ligom u Engleskoj za koje kruže glasine da bi u budućnosti Doogee mogao organizirati specijalno izdanje MIX telefona – Premier League. Prošle godine Doogee nastavlja s osvajanjem svjetskog tržišta s fokusom na Afriku, a trenutno je među najpopularnijim mobilnim uređajima u Rusiji i Alžiru.

Što Doogee predstavlja nakon Mix pametnih telefona? Tijekom predstavljanja 20. rujna u Pragu, regionalni menadžer Doogeea za središnju i istočnu Europu predstavio je nadolazeću liniju proizvoda koja će se pojaviti na tržištu. Modeli BL5000, BL7000 i BI11000 predstavit će se kao jedni od najljepših pametnih telefona s dugovječnom baterijom. BL5000 ima nevjerojatnu 5050mhAh bateriju, a slijedit će ga novi modeli koji će doći s baterijama s još većim kapacitetom uz koje korisnicima više neće biti potrebni power bank punjači. BL serija ima više od dugovječne baterije, primjerice, BL5000 je opremljen s 4GB+64GB memorije, dvojnom 13MP kamerom, 5,5 FHD ekranom s 8 curves dizajnom u kojem možete uživati danima zbog snažne baterije. Pretraživanje interneta, igranje igrica, uređivanje dokumenata, sve je moguće bez potrebe za punjenjem mobitela čak i nakon cjelodnevnog korištenja.

Osim BL serije, na tržištu će se pojaviti i model S60, vodootporan uređaj robusnog izgleda. Vodootpornost mobitela ide u korak s IP68 standardima čineći ga idealnim za ekstremne uvjete, osobe koje se bave ekstremnim sportom ili nekim težim fizičkim radom