Oživite prostor uz novog kralja interijera

Tijekom dizajniranja kuhinje svima su poznati problemi prilikom odabira uređaja koji često ne zadovoljavaju estetske želje ili ograničenja koja su nam zadana prostorom. Upravo zbog toga, često smo natjerani izabrati uređaj koji će nas zadovoljiti izgledom, dok s funkcijama i opcijama potencijalno nećemo bit izadovoljni. Tada se mnogi zapitaju postoji li nešto što zadovoljava svačije želje i ukuse te mogu li se izbjeći situacije u kojoj odluku donosi kompromis. Više nema razloga za pristajanje na mnogobrojne kompromise uz nove uređaje koji na svačije želje i potrebe odgovaraju s asom u rukavu.

O ukusima se ne raspravlja

Bez obzira o kojem tipu kuhinje se radi, rustikalnog ili modernog stila, dizajn, praktičnost i funkcionalnost na jednom mjestu nezaobilazna je kombinacija na putu prema kuhinji iz snova. Kraj frustracijama i nezadovoljstvu donosi uređaj koji predstavlja revoluciju u interijeru doma. Dinamičnu promjenu potreba i želja usporedno prate novi Samsung Bespoke hladnjaci okarakterizirani inovativnim Flex dizajnom . Nudi mogućnost odabira na temelju osobnih preferencija, bilo da se radi o materijalu, boji te željenoj završnoj obradi. Samsung Bespoke hladnjak dolazi s odabranom jedinstvenom bojom panela poput nebesko plave koja vodi kroz oblake, boje lavande koja nosi kroz mirisne livade, elegantne srebrne te klasične crne, bijele i bež boje. Uz njih, dizajn kuhinje postaje poligon za maštu.

Prostor bez granica

Bez obzira na važnost upečatljivog, originalnog i lijepog eksterijera za kojim svi žudimo, ne treba zaboraviti na interijer. Ono što je vječni problem je prostor kojeg uvijek nedostaje, kao i mogućnost individualne organizacije. Unutarnji prostor Samsung Bespoke hladnjaka moguće je fleksibilno konfigurirati, odnosno organizirati pretince u zasebne odjeljke. Tu je također i jedinstvena SpaceMax ™ tehnologija koju karakterizira tanja izolacija uz koju se dobiva više prostora, bez gubitka učinkovitosti. No, s prostorom također znaju doći i problemi usko vezani uz namirnice kojih smo previše kupili, možda zaboravili na njih ili smo ih čuvali za poseban ručak koji se ipak nije ostvario. Vremenu koje je najveći neprijatelj svježini namirnica na kraj staje Optimal Fresh + tehnologija uz koju je moguće organizirati pretince hladnjaka u dvije zasebne zone s različitim temperaturama hlađenja, čime je osigurana dvostruko dulja svježina namirnica.

Eksplozija svježine

Užurbane životne navike koje nas svakodnevno stavljaju u koštac sa stresom može riješiti zdrava prehrana domaćom i svježom hranom. Upravo zbog toga ne stignemo često otići na tržnicu kako bismo svježe namirnice osigurali za nadolazeće dane. Od sada se tržnica i uvijek svježe namirnice nalaze nadohvat ruke. Zahvaljujući Flex zoni kojom se može birati između pet opcija hlađenja te Humidity Fresh + tehnologiji koja omogućava optimalno podešavanje vlage u posebnim odjeljcima hladnjaka hrana zadržava svoju teksturu i okus dulje vrijeme.

A sjećate li se vremena kada ste svakih nekoliko tjedana odleđivali hladnjak? Sada ćete to vrijeme moći iskoristiti za ugodno ispijanje kave uživajući u čarima svoje kuhinje jer No frost tehnologija to odnosi u zaborav. Kruženje zraka osigurava stalnu temperaturu i pritom sprječava nakupljanje leda, dok istovremeno uzrokuje brže postizanje potrebne temperature.

Novi Samsung Bespoke hladnjaci okarakterizirani su najnovijim značajkama i opcijama koje čuvaju namirnice i štede prostor, svakodnevnom praktičnošću te individualnošću prilikom dizajniranja eksterijera i interijera. Više informacija o novim Samsung Bespoke hladnjacima možete pronaći na linku.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0