Ovog ljeta možete unajmiti Barbie kuću iz dječjih snova – dostupna je na Airbnb platformi!

Prije nekoliko godina, povodom slavlja 60. rođendana Barbie lutke, Barbie je pozvala sve da joj se pridruže na odmoru u njezinom “Dreamhouseu” u Kaliforniji, a sad – povodom premijere filma u režiji Grete GerwigKen je preuzeo kuću na plaži u i stavio je na najam na Airbnb platformu, i to potpuno besplatno. Dobro ste pročitali, odmarati možete u Barbie kući u Malibuu ovog ljeta, sasvim besplatno.

Za tu je prigodu, Ken i malo preuredio ikoničnu kuću u Malibuu, i to sa svime što on voli, kako bi se u kući osjetila njegova energija, odnosno “Kenergy”. Zato je u kući moguće pronaći retro koturaljke, mini teretanu na otvorenom, kao i druge Kenove zahvate u uređenje ove kuće poput detalja kao stvorenih za rodeo, no Barbie i njezina prepoznatljiva ružičasta boja i dalje su itekako prisutni.

Čitav je “Dreamhouse” inspiriran svijetom Barbie lutke te je u stvarnu veličinu preneseno ono što se moglo kupiti kao igračka. Zato je ova nekretnina definitivno jedinstvena, a po dva će sretna para imati priliku odsjesti u njoj ovog ljeta na jednu noć.

Smještena u sunčanom Malibuu, vila na plaži nudi panoramski pogled na morsku pučinu koja služi kao savršena pozadina za Kenov raj od plastike. Obožavatelji će 21. i 22. srpnja 2023. moći bookirati spavanje u Kenovoj spavaćoj sobi za dva pojedinačna jednonoćna boravka za najviše dva gosta. I to sasvim besplatno – jer kako poručuju iz platforme Airbnb, Ken nije mogao smisliti cijenu najma s obzirom na to da je njega zanima plaža, a ne matematika!

Gostima je na raspolaganju i pun ormar Kenove odjeće, mogu probuditi svojeg unutarnjeg kauboja i zajahati njegovog plastičnog konja, svirati serenade na njegovoj gitari na terasi uz zalazak sunca ili, pak, zaplesati na Kenovom disko podiju na otvorenom. Uživati mogu i na infinity bazen, kao i na obližnjoj plaži, a kako bi im boravak u Barbie vili ostao zauvijek u sjećanju gosti kući mogu ponijeti set žuto-ružičastih koturaljki i daski za surfanje.

Bookirati ovu kuću potpuno besplatno bit će moguće putem Airbnb platforme od 17. srpnja na ovom linku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Airbnb

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0