Izašao je trailer za “Barbie” film i otkrio zvjezdanu postavu!

Jučer je službeno predstavljen novi teaser trailer jednog od najiščekivanijih filmova godine – “Barbie”. Već je od ranije poznato da se u glavnim ulogama nalaze glumci nominirani za Oscara Margot Robbie kao Barbie i Ryan Gosling kao Ken te da je za režiju ovog filma zadužena Greta Gerwig. No, sada smo prvi put dobili uvid u čitav fantastičan Barbie svijet, ali i zvjezdanu postavu glumaca u kojoj se nalaze i Helen Mirren, America Ferrara, Kate McKinnon, Michael Cera, Issa Rae, Will Ferrell, Emma Mackey i brojni drugi slavni ili up-and-coming glumci zbog kojih je uzbuđenje oko izlaska ovog filma još naraslo.

No, treba se strpiti još nekoliko mjeseci, jer je premijera zakazana za 21. srpanj. Ono što smo saznali kratkim uvodom u Barbie svijet je činjenica da se će u filmu pojaviti više Barbie, odnosno Ken likova te da Robbie i Gosling nisu jedini. U filmu se, naime, pojavljuje i glazbenica Dua Lipa koja je u ulozi Mermaid Barbie, dok je Issa Rae President Barbie. Iako smo dobili dojam o tome kako izgleda njihov svijet, o samoj priči koju će film pratiti nismo puno saznali, osim toga da se u scenariju nalazi pregršt duhovitih scena.

Živjeti u Barbie svijetu je fantastično, kako i krilatica “life in plastic, it’s fantastic” kaže, no čini se kako likovi u filmu prolaze egzistencijalnu krizu pa i nije sve tako ružičasto.

Za scenarij su zaslužni Gerwing i scenarist nominiran za Oscara, Noah Baumbach. Po samom timu koji je radio na filmu jasno je da će biti riječ o velikom hitu, opuštajućoj komediji smještenoj u fantastičnom svijetu koja će privući brojnu publiku u kina. U videu iznad pogledajte službeni teaser trailer za “Barbie” film!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Screenshot, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0