Loeffler Randall

Ove it cipele su trend koji nitko nije mogao predvidjeti

Da nam je netko prije tri sezone rekao kako će glavni trend ovog ljeta biti prozirna obuća – mislili bismo da se šali, no modne insajderice nose upravo takvu obuću. Na društvenim mrežama pratimo modne urednice, dizajnerice, stilistice i ostale pripadnice industrije koje diktiraju modu, a kad vidimo da se neki komad često pojavljuje u njihovim outfitima, znamo da će postati idući trend.

@hoskelsa

Upravo je to bio slučaj s prozirnim, mrežastim balerinkama koje je predstavila modna kuća Alaïa, a koje su se rasprodale u rekordnom roku. Nose ih između ostalih manekenka Elsa Hosk i glumica Jennifer Lawrence, a non stop se traži par više.

@deborarosa

No, takve smo ravne modele, s nešto delikatnijom mrežom, počeli primjećivati i kod drugih high-end i high street marki, a brend koji je započeo sve bila je talijanska kuća Bottega Veneta koja je sandale Stretch predstavila prije nekoliko sezona. Sad su u fokusu balerinke iz iste linije, koje su veoma nalik Alaïa modelu osim što imaju square-toe oblik te ih krasi upečatljiv zlatni lančić kao detalj.

@jessie_loeffler_randall

U njihovoj ponudi nalazi se i proziran model ukrašen blještavim kristalićima, a takve su kreacije za ovo ljeto predstavili i njujorška modna marka koju obožavaju minimalistice Khaite, omiljeni brend srednje kategorije Loeffler Randall te high street marka Mango.

Reformation

Elegantne prozirne modele balerinka s mini potpeticom pronašli smo i u kolekciji talijanskog brenda A di Gaeta, a imuna na ovaj trend nije ostala ni losanđeleška marka Reformation koja je predstavila elegantne ravne natikače špic siluete. Cool djevojke zapele su za bež i crni model koje nose potpis Dear Frances, a koje su u potpunosti lišene bilokakvih detalja te se time uklapaju idealno u minimalističku garderobu.

Dear Frances

U nastavku pogledajte samo neke od it balerinki i ravnih natikača koje smo izdvojili, a koje su izrađene od trenutačno najpopularnijeg prozirnog materijala.

Mango
Khaite
Khaite (Net-a-Porter)
Reformation
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Alaia (Moda Operandi)
A di Gaeta
A di Gaeta
Le Monde Beryl (Matchesfashion)
Pīferi (Farfetch)
Loeffler Randall (Net-a-Porter)
Loeffler Randall

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Net-a-Porter, MyTheresa, MatchesFashion, Loeffler Randall, Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0