@pernilleteisbaek

Balerinke koje su non stop rasprodane, dostupne su u novoj verziji!

Svako toliko pojave neki it modni komad kojeg se stylish žene diljem svijeta i insajderice industrije jednostavno ne mogu zasititi – što rezultira time da je taj model, prije nego što dosegne popularnost među širom publikom, već rasprodan.

@pernilleteisbaek

Tako su neki komadi najbolje čuvana tajna stilistica, modnih urednica i drugih insajderica, a jednom kad se nekoliko stylish žena na društvenim mrežama pojavi u nekom takvom modelu, njihove pratiteljice nerijetko se inspiriraju tim chic modnim kombinacijama.

@eripalko

Upravo je takva situacija bila s balerinkama francuske kuće Alaïa, predstavljenima u verziji od mrežaste tkanine i s apliciranim kristalićima koje su se i prije dolaska sezone golih nogu uspjele rasprodati i nekoliko puta na svim većim shopping platformama te službenoj stranici brenda.

@pernilleteisbaek

Krajem prošle godine brend, na čijem je kreativnom čelu, dizajner Pieter Mulier, lansirao je it torbicu Alaïa Couer, a svoju dominaciju kategorijom hit modnih dodataka nastavio je s ovim balerinkama.

@ellenclaesson

Elsa Hosk, Pernille Teisbaek, Sophia Roe, Carina Nicklas i Ellen Claesson samo su neke od modnih influencerica koje su nabavile ovaj komad i koje su, samim time, i zaslužne za popularnost ovih balerinki.

@hoskelsa

S obzirom na to da su oba modela i u bijeloj i u crnoj boji rasprodana, modni brend predstavio je novu verziju svojih it balerinki koja se ističe njihovim ikoničnim Vienne motivom laserom urezanim na glatku crnu kožu.

Nova verzija popularnih balerinki

Motiv je inspiriran čipkom i arhitekturom, a krasi mekanu kožu od koje su izrađene balerinke. Model je okrugle siluete te ga krasi remenčić preko stopala, a upravo je zbog tog neodoljivog detalja postao omiljen među ženama diljem svijeta.

@looxlikecarrie

Novu verziju popularnih Alaïa balerinki možete pronaći samo na webshopu MyTheresa i to po cijeni od 850 eura. Iako je prije nekoliko dana stigla nadopuna kod pojedinih brojeva već stoji napomena “low stock” pa predlažemo da požurite s kupnjom, ako vam se ovaj model sviđa.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0