@a_digaeta

Pronašli smo jedne od najljepših sandala sezone!

Cipele najkvalitetnije izrade i dizajna najčešće su one iz Italije. Talijanskim cipelama zaista nema premca, a za vrhunske modele ne morate gledati ponudu isključivo razvikanih modnih kuća, već možete otkriti i poneki još nepoznat atelje u kojem ćete pronaći fantastičnu obuću. Upravo se to dogodilo nama kad smo otkrili A di Gaeta – brend obuće koji postoji nešto više od dvije godine, a koji nas je oduševio svojim pristupom i dizajnom obuće.

@ariviere

Ovaj nekonvecionalni atelje može se pohvaliti time da apsolutno sve, od obuće preko dodataka i pakiranja, izrađuje i kreira u Italiji, i to u obiteljskim tvornicama. Tako odaju počast talijanskom naslijeđu, ali i podržavaju lokalnu zajednicu koja je neizmjerno vješta i uspješna u kreiranju kvalitetne obuće za kojom žude žene diljem svijeta. Za njih oznaka “Proizvedeno u Italiji” znači puno više od oznake krajnjeg luksuza –  predstavlja savršenu kombinaciju povijesti, kreativnosti, stručnosti i spretnosti.

@anoukyve

Istinska talijanska izvrsnost u kreiranju cipela njeguje važnost tradicionalnog znanja koje se ljubomorno čuvalo i prenosilo s koljena na koljeno. Ono što čini cipelu jedinstvenom je strast i umijeće s kojima je izrađena, striktno slijedeći pravila i kanone drevnog i tradicionalnog umijeća izrade. Zato ne čudi da smo upravo u njihovoj kolekciji pronašli sandale sezone koje se ističu i po tome što u jednom paru dobivate dva modela – sandale i natikače.

Model La Viziata, u prijevodu s talijanskog značio bi “ona razmažena”, a kreiran je za žene koje uživaju u životu i prepuštaju se vlastitim iskušenjima, kako navode na službenoj stranici brenda A di Gaeta. Biti razmažena znači predati se užicima života i popustiti vlastitim iskušenjima, a njihova La Viziata vjeruje u slušanje svojih potreba i želja te ignorira ono što drugi misle. Na kraju, ako se sami ne razmazite, tko će to učiniti?

Ovakav je opis savršen uvod u to da se počastite s još jednim parom cipela s visokom potpeticom, koje su dostupne u varijantama od crnog i jarko ružičastog satena te od nude nijanse mekane kože. Ono što je posebno kod ovog modela s dva tanka remenčića je što se gornji može nositi preko stopala kad su cipele u varijanti natikača s potpeticom ili, pak, zavezati oko peta u kojem slučaju dobivate sandale. Riječ je, dakle, o 2-u-1 cipelama koje su obje verzije izgledaju fantastično.

Minimalistička silueta i stiletto potpetica od 85 mm uklopit će se u stil mnogih, a mogućnost stiliziranja na različite načine oduševit će i one najzahtjevnije. Suptilne zlatne kopče i skrivena elastična vrpca u remenčiću pomažu u reguliranju remena za maksimalnu udobnost, a tome pridonose i po mjeri rađeni podstavljeni kožnati ulošci koji su također u službi udobnosti.

VIZIATA_BLK_CALF__THREEQUARTERSVIZIATA_BLK_CALF_SIDEVIEWVIZIATA_BLK_CALF__BIRDVIEWVZ-11-19-THREE-QUARTERS-scaledVZ-11-19-SIDE-VIEW-scaledVZ-11-19-WORN-scaledVZ-11-19-WORN2-scaledVZ-11-19-TOP-VIEW-scaledVIZIATA_HOTPINK_SATIN__THREEQUARTERSVIZIATA_HOTPINK_SATIN_SIDEVIEWVIZIATA_HOTPINK_SATIN__BIRDVIEW

Cipele su dostupne u veličinama od 35 do 41, po cijeni od 330 eura za sve varijante. Naručiti ih možete putem službene stranice ovog genijalnog talijanskog brenda obuće, a sve verzije otkrijte u galeriji iznad.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, A di Gaeta

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0