Sami ste kod kuće, Instagram suprug je na poslu, a vi želite dobru fotku? Ili ste s curama na putovanju i sve želite biti prisutne na fotki? Self timer na mobitelu nije opcija jer znamo da svaka od nas ima svoj kut i pozu, a self timer sa svojim (pre)kratkim odbrojavanjem, definitivino ne ide na ruku grupnoj fotografiji na kojoj svi žele ispasti kao najbolja verzija sebe.

Naravno, možemo “opaliti” i selfie, ali ponekad želimo cijele biti u kadru. I ne, ni zrcalo nam nije uvijek opcija jer ne želimo na svakoj fotografiji imati i mobitel u ruci.

Ova nas je godina prisilila da budemo kreativniji i snalažljiviji. Ne postoji industrija koja nije pogođena krizom uzrokovanom virusom Covid-19, a modna je zaista trebala doskočiti situaciji.

Brojni ediorijali i kampanje tako su snimljeni kod kuće, brend Loewe je isproducirao prekrasnu kampanju sa Bellom Hadid, kao i modna marka Jacquemus. High street brand Zara također je uspješno odolio novonastaloj situaciji pa je makenenka Mica Arganaraz sama bila zaslužna za sve fotke koje su se našle na njihovom online shopu.

Uređaj koji stječe sve veću popularnost i koji je postao pravi hit ove godine te koji nam mijenja Instagram supruga maleni je daljinski koji se Bluetooth tehnologijom spaja s mobitelom te pritiskom na gumb okida fotografiju. Toliko je malen i neprimjetan da ga se bez problema može sakriti dlanom. Radi i na udaljenosti od 10 metara od smartphonea i, naravno, za razliku od prijatelja vas ne požuruje već možete napraviti koliko god fotografija želite. Cijena mu iznosi oko 40 kuna, a možete ga naručiti putem Amazona.

Ne znamo je li ovo kraj jedne #InstagramHusband ere,  ali mislimo da se niti jedna strana zapravo ne buni. Win-win!

Fotografije: Zara, Amazon, Vanessa Hong