Ovaj hotel na grčkom otoku poziva na maksimalno opuštanje

Prve zrake Sunce tijekom proljetnih dana uvijek nas nagnaju da počnemo razmišljati o ljetnim praznicima, godišnjem odmoru, putovanjima i destinacijama na kojima ćemo se odmarati. Nije tajna da su grčki otoci sve popularnija lokacija za odmor među Hrvatima, a osim onih na koje se putuje zbog dobrih partyja, postoje i oni manje razvikani grčki otoci koji promoviraju nešto drugačiji način odmora, onaj ispunjen mirom, tišinom i uživanjem u prirodi.

Ako je baš to ono što tražite, onda definitivno morate otkriti hotel sastavljen od nekoliko vila pod nazivom The Rooster, smješten na Antiparosu. Otok se nalazi u samom srcu Ciklada, udaljen oko jedne nautičke milje od većeg Parosa, a pruža oazu mira u južnom dijelu Egejskog mora. Ovaj otok privlačno je odredište za one koji traže privatnost, wellness, povijest, prijeko potrebnu vezu s prirodom i nostalgične ljetne noći koje stvaraju mirisi slanih vjetrova, okusi lokalne hrane, osjećaji bezbrižnosti i šetnje oslikanim ulicama glavnog sela Chora, čarobni zalasci sunca, šetnje, izleti brodom… Priroda Antiparosa je još uvijek djelomično netaknuta te se ističe zlaćanim pješčanim plažama, kristalno čistim morem i divljom vegetacijom.

Upravo zato ne čudi za je The Rooster smješten upravo na jednoj od skrivenih plaža – Livadia, s koje puca možda najljepši pogled na zalazak sunca na otoku, a idealno je mjesto za kupanje, sunčanje i – surfanje! Sve je u i oko ovog hotela usmjereno na maksimalno opuštanje. I pri tome ne mislimo na prirodu koja okružuje vile i njihov, umirujuće uređen interijer, već i na “House of Healing” u sklopu koje ste potaknuti da se usredotočite na svoje tijelo, um i duh.

U hotelu potiču na to da se povežete s prirodom, ali pružaju i personalizirane, stručne wellness konzultacije u sklopu seansi u “House of Healing” – tijekom ovog procesa otkrivaju vaš životni stil, pristup životu, ciljeve, ali i potrebe koje su povezane s nedostatkom sna, hormonskom neravnotežom i visokim stresorima, odnosno područjima koja utječu na protok energije i uzrokuju neusklađenost tijela i uma. Uz njihove usluge i organske proizvode odmah možete početi i s procesom realizacije novopostavljenih ciljeva i povezati se sa sobom.

To, sasvim opušteni, možete učiniti u jednoj od 16 vila koje su kreirane tako da se u potpunosti stapaju s prirodom. Sve kuće imaju pogled na plažu Livadia, a hotel je izgrađen na ogromnom zemljištu na kojem se nalaze brda, stare kuće i pješčane dine. Način na koji su vile građene odaje poštovanje prema estetici i baštini otoka, a s obzirom da su smještene i na obroncima te se spuštaju do razine plaže, svaka od kuća nalazi se na idealnoj poziciji kako bi dobila maksimalnu količinu sunca, vjetra i pogleda. Vile okružuje mirisno bilje, a sve su opremljene privatnim bazenima, vanjskim tuševima i prostranim terasama.

Njihov interijer je opuštajuć, uređen u neutralnoj paleti boja i svijetlom drvu, a u vilama može biti smješteno od troje do petoro gostiju. Hotel The Rooster zaista je posebno mjesto koje vrijedi posjetiti!

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: The Rooster

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0