Ova atraktivna haljina boje čokolade nas je oborila s nogu

Elegantne haljine za svečanije prilike uvijek su ono što nam je omiljeno otkrivati na društvenim mrežama, pogotovo kad se radi o brendovima čije komade ne možemo pronaći u dućanima u Hrvatskoj. Jedan od takvih brendova koji nam je posljednjih mjeseci među omiljenima je Helsa Studio, brend slavne manekenke i influencerice Else Hosk.

@jastookes

Već smo ranije pisali o mini haljini njezinog brenda koja nas je oduševila, a nedavno smo otkrili novi model koju već viđamo na influencericama. Radi se o haljini koju krasi izrazito duga silueta, ali i kroj koji je posljednjih godina toliko popularan da brojni brendovi, izrađuju svoju varijaciju takve haljine.

Kroj ovog komada podsjetio nas je na haljinu brenda Club L London koju krasi jednaka silueta, kao i detalji koji je čine posebnijom. I ovaj model seže do poda te je izrađen od rastezljive 100 postotne viskoze. Haljina savršeno prianja uz tijelo te oblikuje prekrasnu siluetu.

@freyatidy

Brits ready

♬ sonido original – Selectomusic | #GoodMusic

Komad je svevremenski i profinjen, krase ga dugi rukavi te visoki ovratnik, no ono što ga čini posebnijim je detalj draperije na prednjoj strani haljine, koja joj dodaje izrazito chic izgled.

Ono što nas je privuklo ovom modelu je definitivno smeđa chocolate smeđa boja koja je posljednjih mjeseci ultra popularna, no najčešće se radilo o torbicama te nijanse. Hosk je servirala komad koji izgleda jako ženstveno i profinjeno, te se radi o onome koji je rezerviran za svečane i večernje prigode.

Haljinu smo pronašli na službenoj stranici FWRD te je njezina cijena 305,36 eura i dostupna je za kupnju u veličinama od XXS do XL. U nastavku otkrijte još detalja.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: FWRD, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0