Boja čokolade trend je koji dominira ulicama. Donosimo izbor high street i dizajnerskih torbi u toj nijansi!

Kada je riječ o tamnim neutralnim nijansama, gotovo pa uvijek prednjače crna, siva ili tamnoplava. Te nijanse najčešće odabiremo kad želimo postići minimalistički i elegantniji prizvuk outfitima. Kad je riječ o odabiru modnih dodataka, također biramo decentne boje, a jedna od njih, koja trenutačno dominira ulicama, je čokoladna! Na društvenim mrežama primijetili smo da gotovo svi nose torbe u toj nijansi, a trend su pokrenuli modni brendovi s hot lista poput kuća Chloé, Bottega Veneta i Max Mara koje redovito koriste ovu zemljanu boju.

Torbica Dragon Diffusion ističe se pletenom teksturom

Raskošna, ali ujedno i nenametljiva čokoladna smeđa posebna je i zbog činjenice da će, ovisno o materijalu, izgledati drugačije. Neobičan šarm čokoladno smeđe boje idealno se uklapa u toliko poželjan koncept tihog luksuza koji trenutačno svi obožavaju.

Jedna od trenutačno najtraženijih torbica na tržištu – The Row Soft Margaux

No, kad bismo trebali točno odrediti tko je započeo ovaj trend, bila bi to definitivno talijanska kuća Bottega Venetta koja je pod kreativnom direkcijom dizajnera Matthieua Blazyja predstavila izrazito poželjne torbe izrađene od isprepletenih kožnatih trakica još prošle godine. Nakon dizajnerovog debija u talijanskom brendu, započelo je ludilo oko torbi koje su modeli nosili na pisti za kolekciju jesen/zima 2022. godine, a gotovo su svi high street brendovi izradili su varijacije na tog modela.

Revija brenda Bottega Veneta

Isto tako, obožavateljice mode primijetile su da je čokoladno smeđa nenametljiva i elegantna pa tako može poslužiti kao idealna za stiliziranje svakog looka. Nema strogih pravila kada je u pitanju stiliziranje smeđih komada jer oni mogu nadilaziti godišnja doba i trendove. Ipak, nedvojbeno je da će smeđa torba najbolje pasati uz odjevne kombinacije koje sadrže tamnoplavu, sivu ili, pak, neke druge nijanse smeđe boje. Izbora je puno i s ovom nijansom teško je pogriješiti!

Gucci Horsebit 1955 je klasik te talijanske kuće

U nastavku vam donosimo najljepše torbe ove nijanse koje se nalaze aktualnim kolekcijama high-end i high street brendova. I kad je riječ o pristupačnijim komadima, oni neodoljivo podsjećaju na skuplje varijante – ukratko, čokoladna smeđa je ono što vam je potrebno u ormaru!

Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
The Row (Net-a-Porter)
Jacquemus (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Hunting Season (Net-a-Porter)
The Row (Net-a-Porter)
Loewe (Net-a-Porter)
Arket
Arket
Mango
Massimo Dutti
Zara
Zara
Zara
COS
COS
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Little Liffner
Savette
The Row
Loewe
Neous
Neous
Polene
Demellier

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, Massimo Dutti, COS, Arket, Net-a-Porter, Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0