Otvoren prvi Xiaomi Mi Store u Hrvatskoj

Nakon otvorenja u Beču krajem svibnja, kao i nedavnog otvorenja prvog Xiaomi Storea u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi, danas je otvorio vrata Xiaomi Mi Storea i u Zagrebu u Arena Centru, čime je i naše tržište dobilo svoj prvi autorizirani Xiaomi Mi Store.

U ovo blagdansko vrijeme ponuda sve traženijih i zamjećenijih proizvoda Xiaomi brenda tako je postala dostupna i hrvatskim potrošačima, a za to je zaslužna tvrtka Bijelić Co, ujedno i ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Austriju, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru.

Zagrebački Mi Store, smješten na prvom katu Arena Centra Zagreb ponudit će velik broj najnovijih modela pametnih telefona koji svakodnevno osvajaju globalna tržišta i kupce svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom, no jednako tako i široku te sve traženiju paletu Ecosystem proizvoda. Uz najnovije modele Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro, u ponudi zagrebačkog Mi Storea nalaze se i klasične slušalice za pametne telefone, mobilni USB punjači i auto punjači, robot usisavači, električne četkice za zube, ali brojni drugi smart uređaji kojima Xiaomi zaista čini modernu i užurbanu svakodnevicu lakšom.

„Potaknuti izvrsnim iskustvima s otvorenja u Austriji kao i ostvarenim rezultatima, no i porastom interesa hrvatskog tržišta, donijeli smo odluku o otvorenju Mi Storea u Hrvatskoj. Posebno sam stoga sretan jer je, samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, i nekoliko mjeseci nakon otvorenja u Beču, hrvatsko tržište pametnih telefona i Ecosystem proizvoda  postalo bogatije za jedan globalan brend, kojim smo zajedno potvrdili da vrhunska tehnologija treba i može biti dostupna svima“, rekao je COO tvrtke Bijelić CO Domagoj Čavar na otvorenju dućana.

Poznat po nenadmašivim akcijama prilikom otvaranja službenih trgovina, Xiaomi će zasigurno svojim jedinstvenim ponudama i pristupačnim cijenama osvojiti i hrvatske kupce koji dođu na otvorenje prvog hrvatskog Mi Storea u zagrebačkom Arena centru, u subotu 22. prosinca, a za koje su predstavnici ovlaštenog distributera Bijelić Co pripremili brojna atraktivna iznenađenja.

Ove subote, nakon što sat otkuca 10 sati te Mi Store bude i službeno otvoren, u prvih 11 minuta od otvorenja slijedi akcija 1 + 1 gratis, dok u sljedećih 100 minuta slijedi akcija 2 + 1 gratis. Tijekom cijelog subotnjeg dana posjetitelje će iznenaditi i brojne druge akcije poput onih sve traženijih Mi Bandova, pametnih Amazfit Pace i Bit satova, pametnih telefona, Robot Buildera i Mi Scootera.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0