Otkrili smo neodoljive svijeće srpskog brenda Nia Candles!

Koliki smo fanovi svijeća jednostavno ne možemo sakriti! Od onih mirisnih koje nas mogu odvesti na putovanje preko spiralnih svijeća koje atraktivno izgledaju i kad ne gore, pa sve do primjeraka novih brendova koje svako toliko otkrijemo na Instagramu. Na isti smo način naišli i na kreacije od sojinog voska koje nose potpis srpskog brenda Nia Candles.

Riječ je o svijećama izrađenima od prirodnog, sojinog voska koje se proizvode u Srbiji, a koje su nam pažnju privukle zanimljivim dizajnom. Naime, u ponudi brenda koji je u kratkom roku prikupio nekoliko tisuća obožavatelja na Instagramu, nalaze se svijeće u obliku ženskog tijela s oblinama, knjige, školjke, mjeseca i u obliku mjehurića.

Ručno rađene dekorativne svijeće “Goddess” u obliku ženskog tijela najpopularniji su dizajn ovog brenda, a dostupne su u nekoliko dimenzija – dimenzije veće verzije su 13 centimetara visine, dok je “Aphrodite” ekskuzivna verzija od 650 grama i visine 2o cm gotovo osam peta veća od originalnog modela. Uz to, dostupan je i model “Curvy Goddess” za one koji preferiraju obline.

Brend je u svoju ponudu nedavno uvrstio i model “The Book” iz ekskluzivne kolekcije, statement komad koji se na tržištu ističe dimenzijama – težina svijeće je 900 grama i potreban je cijeli dan da se ručno izradi, a visine je oko 20 centimetara. Ne možemo se odlučiti koja nam se svijeća iz ponude Nia Candles više sviđa, a ono što nas je najviše privuklo su definitivno ručna izrada i prirodni vosak. Ako tražite originalan dar ili samo želite uljepšati svoj životni prostor preporučujemo da na društvenim mrežama istražite što sve proizvodi ovaj srpski brend.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0