Monologue presents the new home decor collection of HAY. Discover the entire collection at www.monologuelondon.com

Spiralne svijeće novi su trendi (i jeftin) detalj za kuću! Evo gdje ih možete pronaći…

Nije tajna da smo veliki ljubitelji svijeća i da ih u svojim domovima imamo u gotovo svakoj prostoriji. Pa iako ćemo inače prednost dati mirisnim varijantama, osvojile su nas ipak one “obične”. Naime, najnoviji hit su dekorativne svijeće spiralnog oblika, i to po mogućnosti u pastelnim nijansama.

Fabrek

Kao i svi cool i zanimljivi dizajnerski trendovi i ovaj je dodatak za interijer postao popularan na sjeveru, odnosno među prvima su ga predstavili danska kompanija namještaja HAY, a slične modele predstavili su i FABREK te KIOSK48TH. Uskoro su se spiralne svijeće našle u domovima utjecajnih skandinavskih trendseterica.

Kiosk48th

U svakom slučaju riječ je o visokim modelima od voska koji su spiralnog oblika, a na atraktivnosti im daje i paleta boja. Uz takve svijeće nisu potrebni neki posebni svijećnjaci, već će poslužiti i oni jednostavnog izgleda, ali uvijek možete odabrati over-the-top estetiku i poigrati se i s nekim skulpturalnim modelom svijećnjaka.

Fabrek

Ove svijeće djeluju poput malih umjetničkih djela, privlače pozornost na prvu, a pogotovo ako se odlučite za mix & match varijantu i kupite one različitih visina, debljina i boja. Mogu ukrašavati blagavaonski stol, prozorsku dasku, coffee table ili noćni ormarić, a uz sve to ovi efektni dodaci su i jeftini.

Fabrek

Cijena HAY seta od 6 svijeća, od kojih svaka gori i do 5 sati, iznosi oko 200 kuna, cijena jedne KIOSK48TH iznosi oko 25 kuna, dok su dva različita modela koja su dostupna s potpisom FABREKA 20, odnosno 75 kuna za set od dvije svijeće s manje spirala.

Kiosk48th

Sve u svemu, odličan detalj za brzinsko osvježenje interijera, a i sjajan te budget friendly poklon za useljenje!

Fotografije: HAY, KIOSK48TH, FABREK

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0