Otkrijte najčarobnije mjesto u Zagrebu – Mjesečev vrt

U parku Bele IV na Gornjem gradu niknuo je čarobni Mjesečev vrt u kojem vas čeka najromantičnija adventska priča. U Mjesečevom vrtu čaroliju možete pronaći posvuda. Okružite se stotinama zvjezdica koje padaju s breze, sjednite na osvijetljeni Mjesec i poželite posebnu želju, zakoračite u svijet magičnog Mjesečevog cvijeća i poželite nešto lijepo nekome… I napravite najbajkovitije fotografije ovoga Adventa u Zagrebu. Ovaj je vrt zaista posebno mjesto za poželjeti posebnu želju.

Tisuće lampica u zlatnom tonu, svjetlosna instalacija mjesečevog cvijeća umjetnice Jelene Petric i skulptura polumjeseca koju su izveli kipari Tomislav Hršak i Matej Vuković pretvorili su ovaj skriveni gornjogradski park u pravo malo umjetničko djelo i jednu sasvim drugačiju božićnu bajku.

No, to nije sve – Mjesečev vrt je mjesto dobrih želja i čarolije koju treba dijeliti! Zato zapratite Mjesecev vrt na Instagramu i Facebooku, podijelite svoj trenutak na Mjesecu, pogled u zvjezdanu krošnju ili susret s Mjesečevim cvijećem i proširite njihovu čaroliju uz #MjesecevVrt i #AdventZagreb. U intimnom i romantičnom ugođaju Mjesečevog vrta možete uživati sve do 7. siječnja. Mjesečev vrt potpisuju Ana Mikin i Roko Bahat u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Fotografije: Roko Bahat

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0