Osvojio nas je ovaj novitet iz Chanela za postizanje blistave kože i mladenačkog sjaja lica

Francuska kuća Chanel otkrila je snagu cvijeta crvene kamelije koja je od tad postala zvijezda njihove holističke, ekološki osviještenu i anti-age skincare i makeup linije N°1 de Chanel. Proizvodi iz ove linije postali su iznimno popularni u posljednje vrijeme, a čini nam se kako isti scenarij očekuje i Chanel N°1 Complexion Enhancer – hibrid između njege lica i šminke koji sadrži ekstrakt i ulje crvene kamelije.

Riječ je o proizvodu koji djeluje kao booster za kožu lica te zaglađuje teksturu lica i kožu čini blistavom te joj vraća prirodan sjaj. Tajna je u formuli prožetoj biljnim voskovima i hijaluronskom kiselinom, koja je lagana, ali pruža hidrataciju tijekom cijelog dana.

Chanel N°1 Complexion Enhancer koristi se samostalno ili kao primer, prije nanošenja pudera, a koža nakon nanošenja izgleda prirodno ljepšom i zrači mladenačkim sjajem. Osim što djeluje poput boostera te koži daje blistavost, smanjuje vidljivost pora te kožu čini vidljivo glađom odmah nakon korištenja, ovaj je proizvod blago obojen te je dostupan u 3 suptilno sedefaste nijanse boje marelice koje su prikladne za sve tonove kože.

Osim trenutačnog djelovanja, s obzirom na to da je riječ o hibridu između njege kože i makeupa, ovaj će booster ten učiniti blistavim dugotrajnim korištenjem te ga ujednačiti, što je samo dodatan razlog da ga ovog ljeta dodate u svoju kozmetičku torbicu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0