MagMe Pick: N°1 De Chanel Crème Riche

Početkom prošle godine je kuća Chanel lansirala holističku, ekološki osviještenu i anti-age njegu u obliku skincare i makeup linije N°1 de Chanel koja je označila novo poglavlje u njihovoj beauty priči, obilježeno jednim sasvim neobičnim cvijetom – crvenom kamelijom. Crvena kamelija je cvijet koji raste i usred najhladnije zime i uvijek je korak ispred pa tijekom godine proizvodi nove stabiljke, grančice, lišće i – kad stigne zima – cvijeće.

Biljka je to koja se može oduprijeti i najnepogodnijim vremenskim prigodama i non stop rasti i regenerirati se. Upravo je zbog tih svojih svojstava i prirodne snage odabrana za glavni sastojak linije N°1 de Chanel, a i novog dodatka liniji – bogatoj kremi za tijelo.

N°1 De Chanel Crème Riche je anti-age proizvod za njegu kože obogaćen ceramidima kamelije koji su dobiveni kroz proces koji je u potpunosti prirodan. Ceramidi su lipidi koji se nalaze u koži, a igraju vitalnu ulogu u održavanju kože zdravom i štite je od vanjskih agresora. Stvaraju barijeru preko epidermisa koja “zaključava” vlažnost kako je koža ne bi gubila u prevelikoj količini. No, sa starenjem, njihova kvaliteta i količina padaju, a taj je proces dodatno pogoršan kad je koža izložena hladnoći – dolazi do pojave suhoće i stvaranja crvenila. A kad koža gubi vlagu, bore su naglašenije.

Upravo kako bi se izborili protiv ove pojave Chanel je proširio svoju ekološki osviještenu anti-age liniju, a N°1 De Chanel Crème Riche je novi saveznik žena u borbi protiv prerane pojave znakova starenja i negativnih efekata hladnoće. Korištenjem ove kreme tijekom zime crvenilo će biti smanjeno, koža će se činiti manje suhom, a bore će biti zaglađene.

Ekstrakt crvene kamelije djelovat će tako da potiče vitalnost stanica kože pa će lice djelovati vidljivo nahranjeno, koža će biti zaštićena od negativnih efekata zime zbog ceramida i ekstrakt kvasca pronađenog u mikrobioti kamelije, dok će ulje kamelije pomoći u održavaju optimalne hidratiziranosti lica. Rezultat je lice zdravog sjaja, zimi unatoč.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0