Old Ralph Lauren Ads je Instagram profil kojeg obožavamo!

Veliki smo obožavatelji mode, pa tako i Instagram profila posvećenih modi, na kojima pronalazimo nadahnuće za svakodnevno odijevanje, ali i odlazimo na putovanje prošlošću. Upravo je takav, totalno nostalgičan i inspirativan profil kojeg smo nedavno otkrili: @oldralphlaurenads.

Ne samo da su nas oduševili vizuali kampanja, većinom iz osamdesetih i devedesetih, američkog brenda kojeg je prije 54 godine osnovao dizajner Ralph Lauren, već i činjenica da je baš sve što možemo vidjeti na tom profilu nosivo i danas. Ralph Lauren, pa i linija Polo, sinonim su preppy stila i općenito američke mode, a popularnost su stekli odjećom od kvalitetnog pamuka, lana i vune, jednostavnog kroja, ali u atraktivnim bojama. Gotovo svi vintage Ralph Lauren ili, pak, Polo komadi izdržljivi su i nosivi su i danas pa čak i oni kojima startna cijena nije visoka poput t-shirta ili polo majice.

Ne samo da se trendovi vraćaju iz prošlosti, pogotovo u posljednjih nekoliko godina, pa je tako preppy stil ponovno in, već se glasno priča i o održivosti u modi te kupnji vintage komada. A brend poput ovog zadovoljava baš sve kriterije. Ne samo da nude kvalitetne komade, već putem ovog profila možemo imati i uvid u stiliziranje istih, a nema bolje sezone u kojoj stare modne kampanje Ralpha Laurena mogu poslužiti za inspiraciju od one koju provodimo na morskoj obali.

Prsluci, veste s pletenicama, mokasinke, suknje koje podsjećaju na one koje nose tenisačice, jednodijelni kupaći kostimi visokog struka, obilje lana, prugice – iako je riječ o posljednjim must have komadima sezone, to su isti oni koje nose modeli u kampanjama koje možete otkriti na Instagram profilu.

Minimalistički komadi po kojima je brend poznat, mahom su na ovim fotografijama stilizirani maksimalistički te nas uče slojevitom odijevanju kad na obali zapuše bura. Oversized silueta i vibra devedesetih samo dodatno pridonose privlačnosti ovih outfita koje bismo rado nosili i danas. Nahranite oči i inspirirajte se jer bi vam profil Old Ralph Lauren Ads trebao biti ultimativna inspiracija ovog ljeta!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0