Nova H&M Home kolekcija je prepuna boja!

U borbu protiv jesenskoj sivila ove sezone možete – interijerom! Jedan od najpopularnijih brendova za uređenje doma, H&M Home predstavio je novu jesensku kolekciju koja vrvi bojama i neobičnim formama. Vrag je u detaljima, kaže izreka, a švedski brend predlaže da ti detalji budu odvažni i šareni.

Pastelne boje  i neobični oblici – ova sezona je u znaku predmeta koji unose zabavu i radost u vaš dom. Sitni detalji zaista mogu učiniti razliku, pa i ako je riječ samo o jednom komadu iz ove kolekcije. Nama su za oko zapele zaobljene staklene vaze u raznim nijansama, oblicima i veličinama koje u trenu mogu oživjeti svaki prostor. Stilizirati ih možete i zajedno ili dopustiti da samo jedna odvažna vaza u vašem prostoru privuče svu pažnju.

View this post on Instagram

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

Isto tako, odabranu nijansu vaze možete uskladiti s drugim detaljem u istoj boji – ako ste odabrali ljubičastu, iskombinirajte je s navlakom za jastuk apstraktnog dizajna i mirisnom svijećom u keramičkoj posudici. Isto tako, pastelnoj ljubičastoj možete dodati žute detalje kao što je kameni poslužavnik ili, pak, u svijetloplavoj – metalni svijećnjak pravi je statement detalj koji će uhvatiti pogled svakog tko dođe u vaš interijer.

H&M Home se za ovu jesen odlučio za pastelnu ljubičastu, svijetloplavu i ružičastu koje će uz toplu žutu i zemljane tonove zavladati interijera i biti zanimljiva protuteža neutralnoj paleti boja. Toplinu prostoru daju i materijali kao što su keramika, staklo i prirodni kamen, od kojih je većina komada izrađena, ali i luksuzan baršun koji se nalazi na dekorativnim navlakama za jastučiće uz pomoć kojih možete brzo i efikasno transformirati svoju staru sofu.

Iako u novoj kolekciji možete pronaći i prave nijanse jeseni, poput smeđe i narančaste, predlažemo da svojem interijeru ipak dodate dozu otkačene, skandinavske estetike i odvažite se za neku od boja koje čine okosnicu kolekcije. Dekorativne jastučnice, mirisne svijeće, svijećnjaci, tegle za biljke, vaze, šalice, ogledala, tepisi i dekice samo su dio onoga što se nalazi u novoj, jesenskoj kolekciji brenda H&M Home, a sve komade možete otkriti na njihovoj službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M Home, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0