BREITLING ZA BENTLEY – nova dimenzija prestiža

Bentley Continental je automobil koji ostavlja bez daha te ga zasigurno mnogi žele imati u svojoj garaži! Svojim performansama odgovara svakom tipu muškarca, a može se pohvaliti i najluksuznijim dizajnom. Ovaj automobil, koji je u stanju u sekundi prijeći dužinu cijelog jednog nogometnog igrališta, svakako zaslužuje posvetu.

No jeste li mislili da će posveta doći u obliku sata? Za Breintling se može reći da je Bentley među satovima pa zajednički projekt ova dva velika brenda nikako ne čudi. Riječ je o kronografu posvećenom svjetski poznatoj jurilici – automobilu Continental.

Breitling For Bentley GT3-R dolazi u kombinaciji crnog kućišta od titanija s rotirajućim obručem koji sadrži skalu brzinomjera. Safirno staklo prekriva obje strane kućišta te omogućuje sat vodootporan na čak 100 metara dubine. Ovaj luksuzni sat dolazi s crnim kožnim remenom koji daje dodatnu eleganciju samom izgledu novog člana Breitlingove obitelji.

Sat pokreće Breitlingov automatski kalibar 27B s 38 rubina, a sadrži rezervu od 42 sata te naravno COSC certifikat.

Imati ovaj sat nije samo financijski teško. Dodatnu notu prestiža daje i činjenica da je izrađen u samo 500 primjeraka. Možemo samo reći, ova suradnja Breitlinga i Bentleya nova je dimenzija otmjenosti.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0