Ne znate što jesti u uredu? Fisherija predstavila nove sushi boxeve koji su idealna opcija za ručak!

Već dobro poznatih jedanaest sushi2go Fisherijinih boxeva ovih je dana dobilo svoje pojačanje. Mladi, ali izuzetno iskusni Fisherijini sushi majstori kreirali su i javnosti ponudili nova tri interesantna i nesvakidašnja boxa koji će sigurni smo, naići na veliko zanimanje ljubitelja ovakve hrane.

Tako će kupci od sada u svih osam poslovnica Fisherije moći pronaći Spicy tuna box koji se sastoji od hasomaki tuna rolice (sushi riže omotane algom i punjene komadićima tune te uramaki soicy tuna tartar rolice (alge omotane sushi rižom te punjene tunom, sriracha ljutim umakom i sezamovim uljem).

Izvrsna je to vijest za sve one kojima je proteklih mjeseci nedostajao tuna box, a sada je usavršen i ponuđen u još boljoj varijanti.
Upravi zato mnoge će sigurno razveseliti i povratak Vege boxa, koji sadrži uramaku tofu rolicu (algu omotanu sushi rižom i punjenu dimljenim tofuom, tikvicom u temputi i vege spicy majonezom), kao i hasomaki krastavac rolicu.

Oni koje je Fisherijin chef’s box kupio na prvu također će doći na svoje. Predstavljen je u uvećanoj varijanti i to s novom interesantnom rolicom kakvu nemate prilike baš svugdje probati. Riječ je o nigiri gunkanu (tartaru od pečenog lososa položenom na suhi rižu te obložen svježim krastavcem), uz već dobro poznate Sake ebi i spicy sake rolice.

Svi novi sushi boxevi od jučer su u ponudi u svim Fisherijinim poslovnicama, no osim toga u ponudu je došla i još jedna salata koja će zbog svog nutritivno bogatog, a zdravog sastava biti idealna za svakodnevni gablec. Dosadašnjoj salati od tune te lososu s krumpir salatom, u ponudu jela za van Fisherijin će tim uskoro dodati salatu s kozicama koja sadrži, pržene kozice, zelenu romana salatu, mrkvu, mješavinu sushi riže i crne venera riže – prvi certificirani hibrid talijanske bijele i azijske crne riže uzgojene u Italiji. Salata će biti dostupna za kupnju od 27. svibnja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Fisherija

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0