Nasljednik The Ordinaryja ima nove hit proizvode za kosu

Nakon što je prije manje od dvije godine uzdrmao beauty industriju svojim odličnim proizvodima po još boljoj cijeni i postao opravdani nasljednik The Ordinaryja, The Inkey list se odlučio za predstavljanje linije za njegu kose i vlasišta.

The Inkey List Hair&Scalp liniju čini osam proizvoda, 3 za vlasište te 5 za kosu. Dolaze u aluminijskoj bočici od 50 ml koja se u potpunosti može reciklirati, s pumpicom na vrhu.
Ulja, serumi i kreme mogu se koristiti na nekoliko načina – na mokroj ili suhoj kosi, te umiješani u šampon ili regenerator. Mogu se koristiti i na svim tipovima kose, a Laxton i Mark Curry, osnivači brenda, ističu kako im je bilo jako bitno da svaka tekstura dlake može koristiti njihove proizvode.

Dok je većina šampona i proizvoda za njegu brendirana potencijalnim rezultatom, npr. šampon za suhu kosu, ili šampon za volumen, pristup The Inky Lista potpuno je drugačiji.
Kao i u svojim dosadašnjim proizvodima, istaknuli su glavni aktivni sastojak. Koža vlasišta jednaka je koži lica, pa i sama njega vlasišta mora biti ozbiljna.

Proizvodi ne sadrže miris, silikone, sulfate, falate, SLS, mineralna ulja, nano čestice, alkohol ni esencijalna ulja. Također, proizvodi su sigurni i na obijanoj kosi te na ekstenzijama.

Možete ih nabaviti preko cult beautyja, a cijena najskupljeg je 98 kuna.

The Inkey List Salicylic Acid Exfoliating Scalp Treatment

Za ovim proizvodom već je nastala prava pomama i poduža lista čekanja. Sadrži beta hidroksi kiselinu koja regulira proizvodnju sebuma te otklanjanja mrtvih stanica kože koje su se nakupile na vlasištu i stvara nepoželjno ljuštenje.

The Inkey List Hyaluronic Acid Hydrating Treatment

Jedan od naših najdražih sastojaka, hijaluronska kiselina, hidratizira i njeguje te umiruje kožu vlasišta. Osim hijalurona, u serumu se nalaze i pantenol, hidrogenirano ricinusovo ulje i betain, sastojak koji također pomaže da kosa bude mekana i svilenkasta.

The Inkey List Shea Oil Nourishing Hair Treatment

Zbog toga što ovo nije ni shea maslac ni ekstrakt shea maslaca, već Lipex SheaLight, prirodno dobiveni ester shea maslaca proizveden korištenjem shea maslaca i etanola iz obnovljivih izvora koji ima laganu, nemasnu teksturu.

The Inkey List Amino Acid Anti-Gray Scalp Treatment

Tretman protiv pojave sijedih vlasi, iako zvuči nevjerojatno, dokazan je istraživanjem koje je potvrdilo da nakon četiri mjeseca korištenja smanjuje broj sijedih vlasi za 56%. Riječ je antioksidansu koji djeluje na stanice kože koje uzrokuju pigmentaciju, a ovaj tretman kontrolira ulazak slobodnih radikala u kožu vlasišta.

The Inkey List Chia Seed Curl Defining Hair Treatment

Posebno pogodan za one s izrazito valovitom ili frčkavom kosom, ovaj tretman koji se koristi ili prije šamponiranja ili kao dodatak šamponu, a definira i njeguje kovrče i njihov oblik.

The Inkey List Peptide Volumizing Treatment

Ovaj tretman radi na popunjavanju cortexa, centralnog dijela vlasi, kako bi svaka vlas bila deblja i voluminoznija.

The Inkey List Vitamin C Brightening Hair Treatment

Oštećena kosa najčešće nema prirodnog sjaja zato što je zaštitni sloj dlake narušen. Ovaj tretman, koji ne sadrži silikon, koristi kombinaciju vitamina C i aktivnog sastojka Lustreplexa kako bi pomogao u zacjeljivanju zaštitnog sloja i time pojačao sjaj kose.

The Inkey List Caffeine Stimulating Scalp Treatment

Kofein pomaže u boljoj cirkulaciji, a u ovom slučaju to znači smanjeni gubitak kose jer je vlasište dobro prokrvljeno.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0