Nakon “glazed donut” noktiju, imamo novi hit manikuru!

Omiljena ljetna manikura dobila je svoju novu verziju za sezonu jesen/zima i čini se kako će metalik sivi nokti biti među najtraženijim manikurama ove jeseni. Nakon blijedoružičastih i bež varijanti s perla ili glaziranim efektom, poput “glazed donut” noktiju Hailey Bieber koji su se u roku od nekoliko dana rekreirala u salonima diljema svijeta, stiglo je vrijeme za sivu, ali jednako sjajnu verziju ovog trenda.

Početkom kolovoza na Instagramu je manikuru inspiriranu coverom albuma “Reinessance” glazbene dive Beyoncé napravila Betina R. Goldstein, službeni nail artist brenda Chanel koja na Instagramu broji gotovo 400 tisuća pratitelja i na čijoj se listi klijenata nalaze zvijezde poput Zoë Kravitz i Olivije Rodrigo.

Metalik, ali prozirnu manikuru sa sjajnim česticama kreirala je u verziji s gel lakom te običnim lakovima jer joj je, nakon što je prvi put objavila video s Beyoncé inspiriranom manikurom, inbox bio prepun upita kako je rekreirati. Sve počinje, naravno, s proizrnim baznim slojem na koji je, kad je u pitanju manikura običnim lakovima nanijela srebrni Bill Bird Mirror Powder te potom top coat za kojeg je naglasila kako mora biti na bazi vodi kako bi se postigao zrcalni efekt. Isto tako, navodi kako sjajne čestice treba stavljati u tankom sloju kako bi taj sloj ostao proziran.

Kad je u pitanju gel manikura koristila je CND Base Coat za bazu na koji je nanijela CND Non Wipe Top Coat (korak bez kojeg, navodi, ova manikura neće funkcionirati) te potom u tankom sloju Bill Bird Mirror Powder i ponovno završni sloj.

Manikura veoma slična ovoj jučer je dobila potvrdu it status jer ju je na svojem TikToku pokazala i začetnica ovog trenda Hailey Biebera. Ona ju je nazvala “Rhode Grey” po boji bočica njezinog beauty brenda, a video kako je rekreirati i s kojim proizvodima možete pogledati ispod.

@haileybieber @rhode ♬ Hannah Montana – flowerovlove

Neće proći dugo vremena i sivu manikuru sa sjajem, u kojoj god verziji, viđat ćete posvuda!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Naslovna fotografija: Instagram (@bycrystalrose)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0