Najpopularnije manikure za blagdansku sezonu

Službeni početak beauty priprema za blagdansku sezonu definitivno označava odabir manikure za taj period – uvijek želimo da su nam i nokti u skladu s ostatkom svečanog outfita. Termini u salonima za manikuru u prosincu jako se brzo popunjavaju, a ako ste vi rezervirali svoj, a imat problema s pronalaskom inspiracije, odlučili smo otkriti koje su manikure trenutačno najpopularnije – barem ako se pita influencerice s društvenih mreža.

Francuska manikura

S francuskom manikurom pogriješiti ne možete niti u jednom godišnjem dobu jer pristaje na apsolutno sve kombinacije. Francuska manikura na rukama izgleda uvijek uredno, elegantno i pokazuje dozu sofisticiranosti – bilo da se radi o dužim noktima ili, pak, onim kratkima.

Boja crvenog vina

Boja koja je postala najveći hit ove jeseni, nosit će se i tijekom prosinca. Ova nijansa idealna je za blagdane jer je crvena, a zbog nešto tamnijeg izgleda pristajat će i uz crne šljokičaste haljine!

Sitni kristalići na noktima

Ovo je razdoblje godine u kojem je dopušteno pretjerivanje, pogotovo ako je riječ o šljokicama i kristalićima. Sasvim običnu nude manikuru možete podignuti i dati joj party look s apliciranim kristalićima. Ako tražite nešto što je upečatljivo, a opet nije previše, preporučili bismo vam ovu vrstu manikure jer garantiramo da ćete za nju dobiti pregršt komplimenata.

Motiv snježnih pahuljica na noktima

Ako ste pravi božićni entuzijasti, onda ćete definitivno htjeli imati ovu manikuru. Nude manikura dobiva pravo blagdansko ruho s ilustracijama malenih snjženih pahuljica. Pristajat će uz sve zimske odjevne kombinacije, neće se previše isticati, a nokti će biti uredni i neodoljivo ukrašeni.

Glazed manikura 

Za trend glazed donut manikure, koji je pokrenula Hailey Bieber, sigurno ste već čuli. Ove party sezone preporučili bismo da isprobate i malo drugačiji verziju ovih manikure – u crvenoj nijansi. Dosad su bile popularne glazed donut manikure u nude, zelenoj i sivoj nijansi, a blagdansko vrijeme je idealno za jarkocrvenu verziju!

Motiv mašni na noktima

Mašne u kosi postale su veliki trend na društvenim mrežama u posljednjih nekoliko mjeseci, a što bolje simboliziran blagdansko doba od mašni na poklonima. S ovom manikurom sami možete odlučiti hoćete li imati mašnicu na jednom noktu ili na svima, u kojoj boji da bude i koje veličine. Mašne na noktima su nas oduševile, a vjerujemo da će i vas.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0