Hailey Bieber ima novu verziju svoje popularne manikure

Ono što je sigurno jest da Hailey Bieber i dalje pokreće trendove u svijetu mode i ljepote. Opsesija njezinim izgledom drži žene diljem svijeta pa nas ne čudi da njezina nova manikura opet izaziva velike interese. Nakon što su društvene mreže preplavile slike njezinih “glazed donut” noktiju još prošlog ljeta, sada ima novu metalik verziju istih.

Njezina nail artistica Zola Ganzorigt na svom profilu pokazala je kako postiže novi, skoro metalic look njezinih noktiju, koji je nazvala Mirror Glaze Nails. Sam nokat je u obliku badema, a chrome prah koji se koristio i u originalnoj verziji ove manikure, sada ide u puno većoj količini kako bi se postigao skoro metalik izgled noktiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Od proizvoda je koristila OPI lak Put it in Neutral, OPI Tin Man Can chrome prah, ali je ovoga puta dodala i Lazer Silver Mirror chrome prah za nokte brenda Tammy Tailor Nails.

Hailey Bieber je ovu manikuru isfurala sa smeđe kariranim sakoom i matching suknjom, čime nam je dala inspiraciju i za genijalan jesenski oufit.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram @nailsbyzola

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0