Moët & Chandon predstavio je novu limited edition kolekciju “Rosé Treasured Ties”

Moët & Chandon predstavio je novu limited edition kolekciju“Rosé Treasured Ties”, najnovijeg dizajna kravate i manžete koji krase ograničene serije boca Rosé Impérial.

Na razigran način, dizajn “Treasured Ties” reinterpretira klasično prepoznatljive kodove Moët & Chandon kućeDizajn Moët & Chandon “Treasured Ties” Rosé Impérial s potpisom kuće, elegantnom vrpcom koja se obavija oko boce i ružičastog rukava. Vrpca se elegantno vrti dok se na boci ispisuju riječi “Moët” ili “Rosé” te kao treća varijanta prikazuje se oblik srca, na taj način stvarajući različite verzije dizajna i zaigrano prateći oblike koji slave vezu ljubavi, zajedništva i glamura!Moët & Chandon Rosé Impérial poznat je po svojoj blistavoj boji, intenzivnoj voćnosti i zavodljivom nepcu. Kombinirajući tri tradicionalne šampanjske dominacije s dominacijom Pinot Noira i Meuniera, proizvodi se prvo izradom crvenih i bijelih mirisnih vina odvojeno, prije njihovog spajanja, kako bi se sačuvala ekstrakcija, aromatična svojstva, struktura i intenzivna ružičasta boja po kojoj je poznat Rosé Impérial.

Treasured Ties” krasi čitav asortiman Moët & Chandon Rosé Impérial ponude: od klasične boce 0,75cl do elegantnih mini-rosé bočica, uključujući posebnu poklon kutiju s motivom elegantne vrpce. Moët & Chandon Rosé šampanjac najizraženiji je  izraz  Moët & Chandon stila, a kolekcija je savršena je za slavlje ljubavi. Moët & Chandon slavi uzbuđenje života. Uz svaku bocu šampanjaca koji se otvara svake sekunde širom svijeta, Moët & Chandon zna da je svaka sekunda iskustvo, a svako iskustvo je # moetmoment da živimo život upravo sada.

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0