Mango

Mango ima najljepšu haljinu za doček Nove godine

Ove godine smo stvarno dali sve od sebe da vam pomognemo u odabiru blagdanskih outfita. Pisali smo o stvarno mnogo komada koje možete nositi i u izlasku s društvom, svečanim eventima pa i na dočeku Nove godine, a stalno nailazimo na još predivnih party komada.

Među njima je i ova Mango šljokasta mini haljina u crnoj nijansi. Riječ je o prekrasnom modelu koji je idealan za proslavu Nove godine. Koliko god izgledala jednostavno, haljina je elegantna jer se veže samo oko vrata i ima otvorena leđa.

@elisamariastyle

The perfect sparkle dress for holiday parties ✨ link for the dress is in my bio 🫶🏼 #fashion #inspo #holidayoutfits #partyoutfits #holidaypartylooks #holidaypartyoutfit #christmaspartyoutfit #holidaypartydress #fyp

♬ snowman – ‍

Za nju smo saznali preko društvenih mreža, ali čim smo je ugledali, odmah nam je ušla na wishlistu komada koje želimo nositi tijekom blagdana. Haljina je napravljena da pristaje uz tijelo, ali u savršenoj mjeri da nije preuska niti preširoka. Kao što smo spomenuli, veže se oko vrata te je možete zavezati u slatku mašnu jer ipak su mašne trenutačno jedan od glavnih modnih trendova. S haljinom otvorenih leđa sigurno ćete dobiti mnogo komplimenata, a kombinirati je možete na jednostavne crne cipele s potpeticom i oversized sako.

Cijena ove haljine inače je 45,99 eura, ali se trenutačno može pronaći u Mango trgovinama i putem online shopa po sniženoj cijeni od 22,99 eura. S obzirom da je cijena stvarno pristupačna, preporučili bismo da požurite do najbliže Mango trgovine i uhvatite svoj broj dok još možete jer vjerujemo da će vrlo brzo biti rasprodana.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0