MagMe Pick: Zara haljina

U posljednje vrijeme oduševljeni smo kolekcijama i komadima koje iz tjedna u tjedan predstavljaju Hrvaticama omiljeni high street brendovi kao što su H&M, Mango i Zara. Pojedini modeli mogu izgledom i kvalitetom konkurirati onim dizajnerskim, koji imaju puno višu cijenu, a među njima se nalazi i svečana haljina koja se ovog tjedna našla među Zara novitetima.

Haljina iz linije ZW Collection seže do gležnjeva te se ističe naborima u gornjem dijelu i kontrastnim donjim dijelom. Možda najupečatljiviji dio ovog modela je silueta na jedno rame, dok se na strani otkrivenog ramena nalazi dugačak rukav. Ova je haljina zaista posebna i na prvu uopće bi bismo rekli da je riječ o high street modelu.

S obzirom na uži gornji dio, haljina prati liniju tijela do bokova, a zatim tkanina pada ravno sve do gležnjeva i leprša oko tijela. Haljina je izrađena od pletene tkanine u tamnoplavoj boji, a asimentričan dekolte i dugačak rukav daju joj dozu odvažnosti.

Haljina je dostupna za kupnju putem službene stranice brenda u veličinama od XS do XL, po cijeni od 49,95 eura. Ako ste pozvani na neko svečanije događanje uskoro, predlažemo da uzmete i obzir ovu haljinu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0